Jdi na obsah Jdi na menu
 


V pouťovém utkání jsme porazili Hněvkovice a jsme v čele tabulky

25. 8. 2013

K pouťovému utkání jsme nastoupili v netradičním čase a opět horkotěžko lepili sestavu dohromady. Vzhledem k tomu, že stejně jako u nás slaví i v Hněvkovicích Bartolomějskou pouť, nebyli na tom hosté o mnoho lépe. Do utkání jsme vlétli s nasazením a první čtvrthodinu jsme hosty jasně přehrávali. První šanci Radek Klement sice zahodil, ale zanedlouho zahráli hosté v pokutovém území rukou a penaltu David Bříza s přehledem proměnil. Zanedlouho jsme naše vedení navýšili, když po úniku Radka Klementa a jeho střele míč vyražený brankářem do sítě uklidil Martin Klimeš. I dále jsme byli o něco lepší, ale do přestávky se žádná další šance neujmula, i když jsme si jich vypracovali dost. Ale Martin Ptáčník sám před brankářem nezakončil a ani ostatní hráči nedokázali dobře chytajícího brankáře hostů překonat. V naší bráně se poprvé představila posila z Havlíčkova Brodu Adam Žáček a svými zákroky a přehledem dodával našim hráčům klid.

Po přestávce jsme i díky zdravotní indispozici Martina Ptáčníka nehráli zdaleka tak dobrý fotbal jako v úvodu prvního poločasu a hosté nás začali přehrávat. Navíc se nám zranil obránce Roman Hospodka (natržený lýtkový sval - minimálně 2 měsíce pauza). Ale podržel nás náš brankář a naopak my jsme jednu z našich několika šancí využili, když se dokázal pěkně v šestnáctce prosadit Marek Pleskač. Zanedlouho však hosté snížili, když jejich útočník trefil přesně levý vingl naší brány a náš brankář i přes enormní snahu, když si i na míč sáhl, ho nedokázal vytěsnit mimo prostor branky. Hosté ještě cítili šanci zdramatizovat zápas, ale jejich šance vzaly za své, když byl po druhé žluté kartě vyloučen jejich kapitán. A v nastaveném čase po centru Radka Klementa uzavřel skóre zápasu hlavou zcela neobsazený David Bříza.

Trenér Petr Veselka: "V prvních dvaceti minutách jsme hráli podle mých představ. Dostali jsme se do dvougólového vedení a další šance zahodili. Potom jsme přestali hrát to, co jsme si v kabině řekli a soupeř hru postupně vyrovnal a po přestávce dokonce byl lepší. Nabádal jsem hráče  k vysokému napadání a místo toho jsem po přestávce byli bez pohybu, čekali jsme na půlce a dokonce před soupeřem pro mě nepochopitelně couvali. Výsledek beru, devět bodů je pěkných, ale nic nesmíme přeceňovat. Při pohledu na tabulku je zřejmé, že jsme doposud hráli se slabšími týmy a křest ohněm bude až zápas v Sobiňově."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář