Jdi na obsah Jdi na menu
 


V pouťovém utkání jsme doma Sobíňov těsně porazili

29. 8. 2015

Do utkání, které se hrálo za velkého vedra jsme nastoupili s posilami a konečně byli na střídačce 3 hráči na střídání.

Po úvodních 10 minutách, které byly spíše opatrné a bez šancí jsme se nadechli k náporu a první větší šance skončila gólem, když se po kombinaci s Markem Pleskačem krásně trefil do levého horního rohu branky Martin Pátek. Dále jsme hráli aktivně a v další šanci mířil do břevna Radek Klement. Ale postupně se na hráčích začala projevovat únava z náročného pouťového programu a hra se vyrovnala. Do konce prvního poločasu to byl spíše boj a ani na jedné straně se žádná stoprocentní šance neurodila.

Ve druhém poločase se s postupujícím časem stále více začali prosazovat hosté a v některých okamžicích nás pěkně přitlačili k naší šestnáctce. Naštěstí náš brankář byl bezchybný a s jejich nákopy si spolehlivě poradil. A chytil i 2 opravdu stoprocentní šance a tím nás velmi podržel. Ke konci zápasu naši hru oživili střídající hráči v útoku a protože se hosté snažili vyrovnat, otevíraly se v jejich obraně okénka k protiútokům. Ale ani z nich se nám skórovat nepodařilo, když hosty podržel brankář, který se obzvlášť vyznamenal po pěkné střele Zdeňka Bence. A tak jsme ve vyrovnaném zápase dokázali urvat velmi cenné 3 body.

Hodnocení vedoucího mužstva:  Jsem velmi rád, že jsme si letos nepokazili pouť jako vloni s Leštinou. Neříkám, že to byl krásný fotbal, ale v tomhle vedru hrát fotbal, jaký jsme hráli mezi 10.-25. minutou prvního poločasu, prostě trvale nejde. Na to hráči nemají fyzičku (zimní příprava) a je pravda, že na některých byla  ta páteční zábava taky dost vidět. Velkou pochvalu zaslouží brankář Pavel Losenický, který nás velmi podržel a uděluji mu titul Hráč utkání. Střelou utkání volím gólovou střelu Martina Pátka, tak pěkný gól se podaří párkrát za život. Potěšili mě i střídající hráči, kteří všichni nastoupili k prvnímu utkání v našem dresu (i když Honza Pleskač tu před několika lety hrál), hru oživili a ukázali, že by mohli být platnými posilami.

Příští týden jedeme do Šlapanova a v tomto utkání nebudeme favority, tak doufám, že podáme dobrý výkon a třeba se nám i podaří nějaký bod přivézt.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář