Jdi na obsah Jdi na menu
 


V nervózním zápase ve Věžnici jsme se štěstím vybojovali remízu

17. 9. 2011

Sestava: Tomáš Mrtka - Milan Krejdl (45. Honza Pleskač), Petr Mazánek (70. Standa Harvalík), Roman Hospodka (60. Martin Pátek), Michal Pecha - Jakub Benc, Lubomír Sobotka, Pavel Mazánek, Vláďa Pleskač - Martin Ptáčník, Lukáš Souček

Do zápasu jsme nastoupili bez brankáře Miloše Kytky a Oldy Mazánka. Domácí si sice vytvořili územní převahu, ale první gólovku jsme si vytvořili my. Střelu Martina Ptáčníka ale stačil obránce tečovat mimo bránu. Zanedlouho jsme již byli úspěšní, když stejný hráč centroval z levého křídla, míč se dostal k Lukáši Součkovi a ten se již z bezprostřední blízkosti nemýlil. Od té doby se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, ale po chybě naší obrany se dostal do brejku domácí hráč a svou šanci proměnil. Naštěstí téměř vzápětí se z pravé strany prokličkoval před bránu Luboš Sobotka a procedil míč pod domácím brankářem. Do poločasu jsme mohli vedení i navýšit, ale centr Lukáše Součka z levé strany nedokázal žádný z našich 3 hráčů z 5 metrů do brány uklidit.

Po poločase domácí posílili útok a začali nás přehrávat. K tomu přispělo i to, že o poločase musel střídat zraněný Milan Krejdl. Nejprve dokázal naší statické obraně utéct domácí střídající útočník a nedal našemu brankáři žádnou šanci. My jsme mohli opět jít do vedení, ale při závaru ve vápně domácích jsme nebyli schopni opět dopravit míč do odkryté branky. A opět se potvrdilo nedáš - dostaneš a po centru z levé strany se před naší bránou objevil nekrytý domácí záložník a mířil přesně. Od té doby nás domácí přehrávali a vytvořili si velké šance. Z podobné situace jako při třetím gólu naštěstí stejný hráč trefil pouze břevno. V této situaci jsme byli horším mužstvem, naštěstí po našem autu zahrál domácí stoper ve vápně rukou a Lukáš Souček z penalty vyrovnal na 3:3. Poté ještě domácí trefili z dálky tyč naší brány a tak zápas skončil remízou, kterou jsme si za první poločas minimálně zasloužili, ale vzhledem ke druhému ji nelze hodnotit jinak než jako šťastnou.

Hodnocení vedoucího družstva: Za získaný bod jsem vzhledem k průběhu především druhého poločasu rád. Ač to dělám nerad, musím se pozastavit nad výkonem rozhodčího. Ten svými nepřesnými výroky a neschopností udržet si autoritu na hřišti udělal ze zápasu takovou sr...., jakou jsem už dlouho neviděl. Skoro se divím, že se všichni hráči ve druhém poločase na hřišti nepoprali. A myslím, že s tímto názorem budou souhlasit i domácí. Příští týden hrajeme v neděli dopoledne v Habrech a to bude také velice těžký zápas. Takže s každým bodovým ziskem budu spokojen. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář