Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Úsobí jsme přivezli cenné 3 body

19. 9. 2010

Sestava: Miloš Kytka - Milan Krejdl, Pavel Mazánek, Roman Hospodka, David Kubát (67. Olda Mazánek) - Jakub Benc, Martin Ptáčník (85. Jarda Lébl),  David Bříza, Vláďa Pleskač - Lukáš Souček, Tomáš Polreich (67. Standa Harvalík)

Utkání jsme začali aktivně a v prvních 10 minutách jsme měli převahu, z níž pramenilo několik drobnějších šancí a střel. Poté jsme se však nechali zatlačit do defenzívy a domácí si po našich chybách vytvořili několik vyložených šancí, naštěstí brankář Kytka nás v těchto chvílích podržel. Po půlhodině jsme hru vyrovnali a začaly se rodit další naše šance. V největší šanci byl sražen v šestnátce Lukáš Souček (podle mě jasná penalta), míč se odrazil k Tomáši Polreichovi, který ho dopravil do brány, bohužel z ofsajdu. V 38. minutě převzal míč na hranici šestnáctky Roman Hospodka a krásnou střelou k tyči nás poslal do vedení.

Do druhého poločasu jsme nastoupili se snahou zvýšit naše vedení. Bohužel asi po 10 minutách nám utekl domácí útočník a krásnou střelou (opravdu to byl gól měsíce - myslím jeho životní trefa) přímo do vinglu naší brány vyrovnal na 1:1. Naštěstí zanedlouho nevěděl Lukáš Souček na hranici šestnáctky co s míčem, tak vystřelil a neslaná nemastná střela na hrbolatém terénu před brankářem skočila tak šťastně, že skončila v brance. A bylo ještě lépe, po pěkné přihrávce mezi obránce se na domácí bránu řítil opět sám Lukáš, skákající míč na těžkém terénu (více louka než hřiště) se mu v poslední chvíli podařilo zpracovat a zvýšit naše vedení. Lukáš ještě pěknou střelou zpoza šestnáctky trefil pouze tyč domácí branky, což mu zabránilo dosáhnout hattricku. I domácí si vytvořili nějaké šance, ale opět nás při nich podržel Kytka nebo nepřesnost domácích. Výsledek na konečných 4:1 upravil Standa Harvalík, který dobře napadal domácí rozehrávku a po nedorozumění domácího brankáře se stoperem se prosadil dorážkou do prázdné branky.

Hodnocení vedoucího mužstva: Ze zápasu jsem měl obavy. Nekulturní začátek utkání, nefotbalový terén a houževnatý a tvrdý domácí tým představuje komplikaci pro každého soupeře. Naštěstí se nám podařilo utkání zvládnout. Většinu utkání jsme měli hru pod kontrolou, až na 20 minut v prvním poločase a konec utkání. Za týden nás čeká utkání podzimu v Borové a tam se musíme těchto výpadků vyvarovat. Za předvedený výkon chválím obzvláště brankáře Kytku. Za týden nás doufám přijede do Borové podpořit dostatek fanoušků a my předvedeme výkon hodný boje o čelo tabulky.