Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zasloužená domácí porážka po mizerném výkonu

17. 10. 2010

Sestava: Miloš Kytka - Milan Krejdl, Pavel Mazánek, Roman Hospodka, Standa Harvalík - Jakub Benc, Olda Mazánek, David Bříza, Vláďa Pleskač (20. David Kubát)- Lukáš Souček, Tomáš Polreich (70. Petr Benc)

V prvním poločase se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, hosté byli fotbalovější, ale větší šance jsme si vytvořili my. Bohužel jsme nedostali gól ani do brány za již překonaným gólmanem, Jakub Benc trefil hostujícího obránce.

Do druhého poločasu jsme vstoupili ještě podstatně hůře než do prvního, záloha prakticky neexistovala, přihrát jsme si nebyli schopni, tak přišel zákonitý trest a hosté vstřelili 2 laciné branky. Ani potom jsme nebyli schopni na vývoj zareagovat a hráči se spíše hádali, než aby hráli fotbal a zápas dohráli ve fyzické i psychické křeči.

Hodnocení vedoucího mužstva: V dnešním zápase byla perfektní šance využít zaváhání Borové a Libice. Bohužel výkon důležitosti utkání neodpovídal. Kdybych výkon hráčů hodnotil známkou, tak je to čistá 5. Navíc se nám zranil Vláďa Pleskač a vypadá to, že na podzim dohrál. Snad se dá dohromady Martin Ptáčník aby nám pomohl v následujících dvou velmi důležitých utkáních venku.