Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše série skončila na hřišti Leštiny

13. 10. 2013

Oproti minulému zápasu jsme nastoupili už v kompletnějším složení a v prvním poločase jsme hráli s domácím favoritem více než vyrovnanou partii, když především ve středu pole jsme většinu osobních soubojů vyhrávali. A s postupujícím časem jsme si vypracovali i vyložené příležitosti. David Bříza se ocitl sám před brankářem, prostřelit ho nedokázal, z dorážky se neprosadil ani Martin Pátek. Zanedlouho se ve vápně dostal míč k nové posile Martinovi Kolářovi, ale i jeho spolehlivý domácí brankář vychytal. S koncem poločasu se hra vyrovnala a i domácí se dostali do šancí. A potvrdili větší efektivitu, když se jejich hráč dokázal i v tísni prosadit a zajistil domácím poločasové vedení. Dle tvrzení našich hráčů došlo před tímto gólem k faulu na našeho stopera, rozhodčí bohužel rozhodl jinak.

Po poločase se hrála poměrně vyrovnaná partie a zanedlouho jsme byli blízko vyrovnání. Ale opět se po střele Michala Pechy blýskl domácí brankář a když se nám ho podařilo překonat, domácí asistent odmával Davidovi Břízovi ofsajd. A podle hesla "nedáš, dostaneš" při útoku domácích se míč šťastně odrazil k jejich střídajícímu hráči a ten se trefil přesně k tyči. Potom jsme hru otevřeli, ale jak to bývá, šance si vytvářeli spíše domácí. Díky jejich nepřesnosti a dobrým zákrokům brankáře už další gól do naší sítě nepadl. V samém závěru odmítl možnost na snížení Marek Pleskač, který pěkně obešel několik hráčů soupeře, ale v těsné blízkosti branky volil místo střely nebo přihrávky teatrální pád, který mu rozhodčí samozřejmě nesežral. Tak skončila naše série 13 zápasů bez porážky, ale život jde dál a příští týden doma proti Tisu B musíme urvat 3 body.

Trenér Petr Veselka: "Ztráta všech bodů nás může mrzet, protože soupeř byl hratelný. V prvních třiceti minutách jsme měli hru pod svojí kontrolou, vypracovali jsme si dvě stoprocentní šance, ale neproměnili jsme je. Domácí nás před poločasem potrestali ze sporného gólu. Po přestávce jsme se snažili vyrovnat, ale svojí velkou šanci Pecha neproměnil. Leština nám vstřelila druhý gól a hráči už na vývoj utkání rezignovali a docházely nám i fyzické síly. Pochvalu zaslouží bojovník Sobotka, Bříza a novic v našem dresu Martin Kolář, který se uvedl ve velmi dobrém světle. Dostali jsme facku, o kterou jsme si říkali už delší dobu, hráči se musí zamyslet nad svojí tréninkovou morálkou. Ve zbývajících třech podzimních utkáních chceme získat šest bodů a vytvořit si slušnou výchozí pozici pro jarní odvety.

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář