Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Dlouhé Vsi si vezeme 1. jarní porážku

28. 4. 2010

Sestava : Miloš Kytka - Standa Harvalík, Petr Rakušan, Roman Hospodka, Milan Krejdl (KarelDvořák) - Jakub Benc, Martin Klimeš , Tonda Běhounek (K), Tomáš Polreich (Michal Souček) - Jarda Chlubný (Jarda Lébl), Petr Benc

Do zápasu jsme nastoupili oslabeni o dvě důležité opory Vlastu Legáta (trenérské povinosti ve Ždírci) a Oldu Mazánka (nemoc). Domácí si vypracovali od začátku převahu, kterou však nedokázali využít. Ve 22. minutě se po přihrávce Jardy Chlubného ocitl sám před brankářem domácích Petr Benc. Jeho střelu brankář domácích vyrazil, ale vyražený míč pohotově poslal do branky Jakub Benc. Od půlky poločasu se hra vyrovnala, do největší šance se přesto dostali domácí, ale samostatný únik jejich útočníka skvěle zneškodnil Miloš Kytka. První poločas byl po chybě rozhodčího zkrácen o 5 minut, o které byl pak prodloužen druhý poločas. Po přestávce se na nás domácí vrhli a sevřeli nás před naší šestnáctkou. Bylo jen otázkou času, kdy dostaneme gól. Jejich gól přišel, když jejich hráč dostal přihrávku uprostřed šestnáctky (dle tvrzení hráčů byl v ofsajdu), dostal od obránců dost času, aby se otočil a pod padajícím Kytkou vyrovnal. I po vyrovnání měli domácí velkou převahu a nám se nedařilo vůbec nic. Pouze díky brankáři Kytkovi jsme drželi naději na bodový zisk. Tuto naději nám bohužel vzal záložník domácích, který prošel celou naší obranou a téměř z nulového úhlu prostřelil Kytku. Ve zbytku zápasu se hra alespoň trošku vyrovnala, ale s vyjímkou střely Petra Bence jsme si stejně žádné větší šance nevytvořili.

Hodnocení vedoucího mužstva: Zasloužená porážka, domácí byli výrazně lepší. Bylo vidět jak moc nám chybí Vlasta Legát a Olda Mazánek. Můžeme se vymlouvat na rozhodčího, ale za náš výkon jsme si stejně body nezasloužili. Skóre je pro nás ještě milosrdné díky Miloši Kytkovi (i přes jeho slabší chvíli při druhém gólu). Pevně doufám , že výkon v příštím utkání bude výrazně lepší.