Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ztráta i zisk zároveň

7. 5. 2010

Sestava : Miloš Kytka - Tomáš Polreich, Petr Rakušan, Roman Hospodka, Milan Krejdl  - Jakub Benc, Martin Klimeš , Vlasta Legát, Michal Souček (Standa Harvalík) - Tonda Běhounek (K), Petr Benc, dále na střídačce : David Kubát, Karel Dvořák, Jarda Lébl, Jarda Chlubný, Tomáš Mrtka (g)

Do utkání jsme kromě Oldy Mazánka nastoupili kompetní. Bohužel jeho nepřítomnost na postu stopera byla patrná a po dvou dlouhých autech hostů a chybách brankáře a obránců jsem prohrávali 0:2. A mohlo být hůř, po dalším autu nás zachránila tyč. Potom jsme začali hrát i my, ale zblízka přestřelil bránu Tonda Běhounek, další šance nám zneškodnil výborný brankář hostů a jasnou penaltu na Vlastu Legáta neodpískal tradičně tragický "Pepíček" Mošner. Naštěstí ještě do poločasu po dlouhém autu Vlasty Legáta si míč srazil do vlastní brány hráč Šmolov. Ve druhém poločase jsme hosty sevřeli na jejich půlce, ale nadějné přímáky kousek za vápnem jsme zužitkovat nedokázali a když se po špatně zahraném ofsajd systémů hostů ocitl před prázdnou brankou Martínek Klimeš, tak se netrefil. Naštěstí se nám přeci jenom podařilo vyrovnat, když po pravém křídle potáhl míč Tonda Běhounek, poslal ho před bránu a tam se do něj nechytatelně opřel Vlasta Legát. Potom se osmělili i hosté, ale jejich tutovku dobře chytl brankář Kytka. Do konce zápasu jsme si vytvořili ještě několik šancí, z nichž za zmínky stojí hlavička Kuby Bence, kterou z brankové čáry vykopl obránce hostů a hlavička Martina Klimeše, která trefila tyč.

Hodnocení vedoucího mužstva: Nebyl to povedený zápas, chyby v obraně, chyby brankáře a neproměňování šancí. Nepřálo nám zrovna ani štěstí a rozhodčí? To snad ani nemá cenu komentovat, horšího osobně neznám. Ale na to se nemá cenu vymlouvat, stejně jsme měli vyhrát a tahle remíza s přímým konkurentem na chvostu tabulky mě mrzí obzvlášť. Na druhou stranu jsme mohli v půlce prvního poločasu prohrávat 0:3 a z toho pohledu je tato ztráta zároveň i tak trošičku ziskem. Doufám, že štěstí, které nám dnes nepřálo, nám to v dalších utkáních vynahradí.