Jdi na obsah Jdi na menu
 


V na góly bohatém utkání jsme v Pelhřimově prohráli

25. 9. 2022

Nejlepší dosavadní představení předvedli fotbalisté České Bělé na hřišti jednoho z favoritů soutěže -  rezervy Pelhřimova. Hosté stejně jako v Tisu nezachytili začátek utkání a v 9. minutě prohrávali – 2:0. O minutu později předvedl velmi kvalitní presink Jakub Kasal a po zásluze byl odměněn gólem – 2:1. Ve 22. minutě vyrobil hrubku gólman Šrámek, který nezachytil jednoduchý centr a bylo to – 3:1. Následně opět Jakub Kasal zopakoval presink, šel sám na branku, ale tentokrát nechal vyniknout Dvořáka. Po něm šli dva na jednoho Matěj Kasal s Jiřím Štefáčkem, ale tuto možnost hosté promarnili. V další příležitosti se objevil aktivně hrající Štefáček a postaral se o snížení na – 3:2. Bohužel radost trvala pouze dvě minuty, to Klimeš fauloval domácího hráče ve vápně a Honzl z pokutového kopu uzavřel svůj hattrick – 4:2. Potom se blýskl krásnou střelou Matěj Kasal, ale Dvořák jeho pokus vytěsnil na roh. Tři minuty před poločasem snížil na rozdíl jednoho gólu Tomáš Kohout po přihrávce Marka Pochtiola – 4:3. Jenže přišla další nekoncentrovanost, kterou využil Pavouk – 5:3.

Po přestávce měli hosté větší šance, ale dvě hlavičky Klímy, příležitosti Matěje Kasala a Tomáše Kohouta už využity nebyly. Na druhé straně několik střel pochytal Šrámek a jednou za něj chytalo břevno.

 

Trenér Petr Veselka: Sehráli jsme velice atraktivní utkání a byli domácím vyrovnaným soupeřem. Škoda zbytečných chyb a neproměněných dalších příležitostí. Minimálně bod jsme si určitě zasloužili. Pokud budeme takové výkony opakovat a vyvarujeme se tristních chyb, začneme naplno bodovat. Nejlepší na hřišti byl Jakub Kasal.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář