Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Mírovce jsme získali cenné 3 body

K zápasu v Mírovce jsme nastoupili po 3 dnech od minulého zápasu a tentokrát jsme tam dorazili v poměrně silné sestavě. Hrálo se na podmáčeném a kluzkém trávníku, během zápasu i několikrát sprchlo. Ze začátku měli více ze hry domácí, a naši obránci několikrát zazmatkovali, jednou dokonce nepřesná "malá domů" Vládi Pleskače málem skončila vlastním gólem, naštěstí šla těsně mimo. Potom nám pomohli domácí, kteří střelu Standy Harvalíka srazili přesně k noze Marka Pleskače a ten poměrně snadno vstřelil náš vedoucí gól. Zanedlouho jsme rozehrávali rohový kop z pravé strany a ten našel přesně hlavu neobsazeného Standy Harvalíka - 2 : 0. Po celý zbytek poločasu jsme měli více ze hry a těsně před koncem po další chybě domácích vstřelil třetí gól Martin Klimeš. Domácí pomezní signalizoval ofsajd, který ke značné nelibosti domácích hlavní rozhodčí neodpískal. Já jsem to z lavičky nemohl přesně posoudit, ale můj názor je, že vzhledem k postavení hráčů spíše skutečně nebyl.

Po přestávce jsme nadále měli více ze hry a vypracovali si další šance, ale další gól už nepřidali. A tak naopak po chybě Romana Hospodky, který domácímu útočníkovi míč vyloženě namazal se domácí dočkali snížení. Tento gól jim vlil energii do žil a zanedlouho z rozhodčím vymyšlené penalty ( domácí hráč ve vápně uklouznul  bez kontaktu s naším hráčem) snížili na rozdíl 1 gólu. Zbytek zápasu jsme dohráli ve zbytečných obavách, naštěstí ani domácí nebyli nijak zvlášť nebezpeční a tak jsme důležité vítězství ubránili.

Hodnocení vedoucího mužstva:  Velmi důležité utkání, po kterém se nám v tabulce bude přece jenom lépe dýchat. Škoda, že jsme si po dobře odehrané druhé půlce prvního a první půlce druhého poločasu sami zbytečně zkomplikovali, vítězství mohlo být podstatně vyšší a jednodušší. Příští sobotu jedeme na hřiště vedoucích Šmolov a tam to bude hodně těžké, tak doufejme, že se  nám podaří něco uhrát. K tomu bude ale třeba ještě lepší a koncentrovanější výkon.

Ještě k výkonu rozhodčího: domácí byli na něho rozzlobeni, ale myslím, že ani nám se jeho výkon nezamlouval, třeba penalta byla silně stupidní. Prostě Pepíček nikdy pískat neuměl a nikdy umět nebude. Divím se, že v jeho věku má pořád potřebu ničit fotbal na okresní úrovni. Ale rozhodčí prostě nejsou....... A tak je tam Pepíček. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář