Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Lípě jsme v tvrdém utkání těsně prohráli

29. 5. 2016

K utkání jsme nastoupili bez v minulém utkání vyloučeného brankáře Pavla Losenického, jehož místo zaujal stoper Pavel Rosický a bez obránce Tomáše Polreicha.

Od začátku se hrálo velmi tvrdé utkání se spoustou zákroků na obou stranách, které benevolentní rozhodčí docela dost pouštěl. Domácí hráli první poločas z kopce a měli o něco více ze hry, ale až do půlky poločasu se žádná velká šance neurodila. Poté jsme udělali na levé straně chybu a lob domácího hráče s trochou štěstí (pro domácí) skončil v naší brance. O tři minuty déle jsme se dočkali vyrovnání, když Luboš Sobotka rozehrál přímý kop na pravou stranu na Martina Klimeše a jeho prudký přízemní centr uklidil do sítě Petr Rakušan. Zanedlouho jsme mohli jít do vedení. když po rohu z levé strany hlavičkoval Martin Pátek, ale jeho střela skončila na břevně. A opět platilo nedáš dostaneš, když přímý kop domácích téměř z půlky hřiště našel nepokrytého hráče na zadní tyči a ten se nemýlil. Poté se nám ještě zranil obránce Martin Klimeš a musel střídat.

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Jejich první střelu zastavilo ještě břevno naší brány, ale zanedlouho po chybě našeho obránce utekl domácí hráč a trefil se přesně k tyči. Poté se hra vyrovnala a my se snažili s výsledkem něco udělat. A po vydařené kombinaci a přihrávce Petra Rakušana se přesně k tyči trefil Martin Šumpich. Stejný hráč mohl i vyrovnat, ale jeho hlavička po přímém kopu v dobré pozici šla vedle brány. Na stejného hráče ještě domácí  vyrobili penaltový zákrok, rozhodčí ale odvahu ukázat na značku pokutového kopu nenašel. Ke konci utkání už se domácí soustředili na udržování výsledku a zdržování hry, což se jim podařilo.

Hodnocení vedoucího družstva: Myslím, že dnešní utkání bylo vzhledem k tomu, že v něm o tolik nešlo, dost vyhecované. Rozhodčí ze začátku tvrdé zákroky netrestal a tím k tomu dost přispěl. Můj názor je, že měl na začátku utkání rozdat pár žlutých karet a ono by se to potom už tolik neřezalo. Jinak si myslím, že průběh spíš odpovídal remíze. Škoda několika našich hrubých chyb, problém je, že už od utkání v Borové nastupujeme pokaždé v jiné sestavě. Doufám, že v příštím domácím zápase s Novou Vsí u Světlé už budeme kompletní a přetrhneme šňůru zápasů bez vítězství. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář