Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Lípě jsme prohráli gólem v poslední minutě

4. 6. 2017

K utkání v Lípě jsme nastoupili v poměrně silné sestavě, chyběli pouze v poslední době spíše vzácně hrající Vláďa Pleskač a Pavel Rosický.

První poločas jsem na šikmé ploše v Lípě hráli z kopce a domácí posíleni o kvalitního hráče z A týmu Vendla se snažili hrát aktivně. Nám se naopak proti postarší obraně otevíraly prostory k brejkům. První zahrozili domácí, ale přímý kop Slámy vyrazil Pavel Losenický. My kontrovali brejkem, když sám na bránu šel Marek Pleskač, ale dával vedle. Zanedlouho se opět stejný hráč ocitl sám před brankářem, situaci řešil kličkou a gólman ho srazil. Penaltu Luboš Sobotka s přehledem proměnil. I dále se hrál celkem svižný a jak je v Lípě tradicí i tvrdý fotbal. Na obou stranách byly docela nadějné situace, ale brankáři a nepřesnost střelců byla příčinou, že se šlo do kabin za našeho hubeného vedení.

Po přestávce hráli z kopce domácí. První dvě možnosti jsme si ale vytvořili my, Marek Pleskač nedal a tečovaná střela Jirky Štefáčka šla těsně vedle. Poté ale domácí převzali otěže zápasu a dvakrát nás podržel brankář. Ten si ale potom vybral slabší okamžik, když pustil střelu nejlepšího hráče domácích Vendla zpoza šestnáctky. Zanedlouho fauloval za žlutou kartu domácí obránce a protože byla druhá tak šel ze hřiště. Bohužel naše početní převaha dlouho nevydržela, když za asi 2 minuty zbytečně oplácel Jakub Tlustý a po 6 minutách pobytu na hřišti byl vyloučen. Poté si domácí vytvořili výraznou převahu a měli poměrně dost šancí, ale Pavel Losenický předvedl několik pěkných zákroků a domácí v několika dobrých pozicích vůbec netrefili bránu. Když už se zdálo, že utkání skončí remízou, doplatili jsme na pasivitu na konci zápasu a po sérii chyb se dostal ve vápně k míči domácí střídající hráč a ranou k tyči nedal našemu brankáři šanci.

Hodnocení vedoucího mužstva:  ​Dnešní porážka mě vážně štve, protože byla zbytečná. Kdyby se Kuba nenechal vyloučit, tak jsem si skoro jist, že bychom neprohráli, naopak si myslím, že by se proti domácím veteránům dokázal prosadit a odvezli bychom si vítězství. Ale nedá se nic dělat, to je prostě život. Musíme to hodit za hlavu a za týden bodovat proti Nové Vsi.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář