Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Leštině jsme utrpěli první jarní porážku

23. 4. 2016

K utkání do Leštiny jsme přijeli celkem dost oslabeni, chyběli Tomáš Polreich, Marek Pleskač, Vladimír Pleskač a Martin Šumpich. A tak v základní sestavě dostali příležitost obvykle střídající hráči Zdeněk Benc a Vláďa Zadina. Ke všem absencím se přidal i trenér Martin Ptáčník, který dorazil až na konci prvního poločasu.

Na velkém a nepříliš rovném hřišti jsme od začátku tahali za kratší konec, hráči se víc hádali než hráli a domácí měli výrazně více ze hry. A už po 10 minutách se dostali do vedení, když po rohu hlavičkoval jejich špatně obsazený obránce. Leština i nadále hrála lépe a své vedení navýšila, když centr našel zcela neobsazeného útočníka a  ten ještě přihrávkou našel před prázdnou bránou padesátníka Havla. My jsme za první poločas žádnou stoprocentní šanci neměli, za zmínku stojí snad jen pěkná střela Martina Pátka, kterou ale domácí brankář vyrazil. Domácí měli ještě několik dobrých šancí, ale nás dost podržel brankář.

O přestávce trenér promluvil hráčům do duše a zanedlouho jsme snížili, když po standartní situaci hlavičkoval Zdeněk Benc a míč se od domácího obránce odrazil do brány. I dál jsme se snažili o vyrovnání a několik možností jsme si vytvořili, i když, že by to byly tutovky, to se nedá říct. Domácím se tím otvíral prostor k brejkům a po jednom z nich utekl útočník a jeho centr si před dobíhajícím hráčem srazil do brány Martin Klimeš. Domácí přidali ještě další gól, naštěstí byl z ofsajdu. A tak zápas skončil spravedlivým vítězstvím domácích.

Hodnocení vedoucího družstva: Dnešní zápas se nám vůbec nepovedl. Absence byly znát víc, než jsem myslel. Domácí bojující o záchranu byli u všeho dřív a náš výkon byl takový bez šťávy, obzvlášť v první poločase. Příští týden hrajeme doma se suverénní Chotěboří, tak doufám, že se sejdeme v dobré sestavě a že i do hry dáme výrazně víc srdce. Jinak budeme bez šance.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář