Jdi na obsah Jdi na menu
 


V domácí III.třídní premiéře jsme prohráli se Šlapanovem

14. 8. 2011

Sestava: Miloš Kytka - David Kubát, Olda Mazánek, Roman Hospodka, Michal Pecha - Jakub Benc, Pavel Mazánek, Martin Ptáčník (60. Martin Pátek), Vláďa Pleskač - Tomáš Polreich, Petr Benc

V domácí premiéře jsme nastoupili bez dovolenkujících Lukáše Součka, Honzy Pleskače a zraněného Milana Krejdla. Hrál se rychlý a tvrdý fotbal. Hosté dobře kombinovali a byli v neustálém pohybu, naši hráči to doháněli svojí bojovností. V první šanci se ocitli hosté, ale jejich nebezpečnou střelu vyrazil brankář Kytka. Naopak do naší dobré šance se dostával Tomáš Polreich, bohužel levačkou zamířil zcela špatně. V další naší dobré šanci se ocitl Vláďa Pleskač, bohužel zpracování centru mu trvalo o něco déle a následné zakončení už nebylo nebezpečné. I hosté hrozili rychlými protiútoky, které naše obrana někdy i s pomocí štěstí odvracela. Bohužel 3 minuty před přestávkou dostal hostující útočník pěknou přihrávku, obešel našeho obránce a střelou k tyči otevřel skóre utkání.

Po přestávce na nás hosté vlétli a přitlačili nás k naší šestnátce. Vytvořili si několik dobrých šancí, z nichž ale gól nepadl. Přesto se jim zanedlouho podařilo zvýšit, když po neslané, nemastné střele s rotací chyboval náš brankář. Potom naši hráči otevřeli hru a hrál se poměrně otevřený a pohledný fotbal, ve kterém se naši hráči pokoušeli snížit a hosté využívali otevřenější prostor k nebezpečným brejkům. Bohužel naši hráči nedokázali využít ani nejvyloženější příležitosti, když netrefili bránu nebo je vychytal výborný brankář hostů. A když ani hosté nevyužili své příležitosti, když dokázali přestřelit i prázdnou bránu ze 2 metrů, skončil zápas výsledkem 0:2.

Hodnocení vedoucího mužstva:  Samozřejmě mě mrzí, že jsme v domácí premiéře nedokázali vyhrát, ale sportovně musím uznat, že soupeř byl lepší. Jako pozitivum vnímám fakt, že jsme podali znatelně lepší výkon než před týdnem v Tisu. Jenom ty góly nám chybí. Doufejme, že s návratem absentujících hráčů (snad už v příštím kole) půjde náš výkon ještě nahoru a brzo se dočkáme i bodů.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář