Jdi na obsah Jdi na menu
 


V bramborářském derby jsme v Keřkově utrpěli vítězství

Sestava: Tomáš Mrtka - Milan Krejdl (80. David Kubát), Olda Mazánek, Roman Hospodka, Michal Pecha - Jakub Benc, Pavel Mazánek, David Bříza, Vláďa Pleskač - Lukáš Souček (85. Karel Dvořák), Tomáš Polreich (75. Martin Vařečka)

Do utkání jsme nastoupili v improvizované sestavě s náhradním brankářem a trenéři nechali odpočinout i lehce zraněné Martina Ptáčníka a Honzu Pleskače. Naopak poprvé na jaře nastoupil v obraně Olda Mazánek. Hrál se útočný fotbal s mnoha chybami na obou stranách. Napřed po nedorozumění naší obrany se domácí hráč ocitl před prázdnou bránou a zcela nepochopitelně trefil břevno. Naši si ale varování nevzali k srdci a zanedlouho otevřel skóre z přímáku domácí Čejka. Naštěstí zanedlouho po rohu vyrovnal hlavou David Bříza a o chvíli později po pěkném centru Kuby Bence dal gól hlavou "Kulich" Tomáš Polreich. Gólů v první půlhodině padalo jako máku, po dlouhém autu se k míči dostal Kuba Benc a krásnou střelou vyhnal pavouky z růžku brány domácích. Domácí zanedlouho snížili, když nepovedený centr přeplachtil přes našeho brankáře. Ale náš tým kontroval dalšími dvěma góly, které oba vstřelil David Bříza, který se v tomto utkání přesunul z místa stopera do zálohy. Bohužel již po necelé půlhodině byl po dvou žlutých kartách vyloučen Michal Pecha a od té doby jsme museli již hrát obezřetněji a brankostroj se zarazil. Domácí ale ještě těsně před přestávkou snížili, když se po dlouhém autu na zadní tyči prosadil jejich hráč.

Po přestávce se hrál již o trošku opatrnější fotbal, ale šancí vznikalo na obou stranách stejně dost. Nás ale podržel brankář Tomáš Mrtka a ani naši hráči své šance neproměnili. Skóre se tedy měnilo už pouze jednou, když penaltu za ruku domácího hráče proměnil Pavel Mazánek.

 

Hodnocení vedoucího mužstva: Tohle utkání z hlediska kvality nelze hodnotit zrovna kladně, chyb jsme nadělali opravdu hodně a jenom fakt, že náš soupeř byl opravdu slabý, nás přivedl k bezproblémovému vítězství. Na druhou stranu chápu snahu trenéru pošetřit proti slabému soupeři hráče se zdravotními komplikacemi a dát šanci i jiným hráčům. Ale doufám, že v příštím kole, kdy hrajeme doma s velmi nepříjemným Úsobím, už bude všechno klapat, jak je třeba. Čekají nás teď 3 nepříjemná utkání s našimi sousedy v tabulce, tak přeji hráčům aby se jim dařilo, ale bez boje a 100% nasazení to nepůjde. Zároveň prosím fanoušky, aby nás přišli podpořit. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář