Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. 5. 2024

V bláznivém zápase jsme uhráli remízu

Od začátku se hrál otevřený fotbal, ve kterém měly navrch útoky před obranami. My jsme si během úvodních 10 minut vypracovali několik vyložených šancí a jednou trefili i břevno. Ale poté po rohovém kopu se dostal po chybě ve vápně k míči Michal Mareš a ukázal našim hráčům jak se mají šance proměňovat.  Po dalších 15 minutách jsme udělali zbytečný faul a penaltu s přehledem proměnil stejný hráč. A špatnou půlhodinu završil třetím gólem hráč domácích Beránek. Poté sice snížil Honza Klíma, ale vzápětí si domácí vzali tříbrankový náskok zpět. Naštěstí ještě před přestávkou stačil opět stejný hráč snížit na poločasový výsledek 4:2.

Úvod druhého poločasu pokračoval stejně bláznivě a domácí si opět vzali zpět vedení o 3 góly. To korigoval vlastní gól, když po rohovém kopu Honza Klíma hlavičkoval do brankáře a od toho se odrazil míč k domácímu hráči a od něj do sítě. Ale za další chvilku po chybě ve středu pole vykoupal Michal Mareš celou naši obranu i s brankářem a opět to bylo o tři góly, tentokrát 6 : 3. Ale s postupujícím časem přece jenom domácímu staršímu mužstvu začaly docházet síly a převaha byla čím dál tím více na našich kopačkách. A po 70 minutách snížil třetím svým gólem Honza Klíma. A když o chvíli později dal kontaktní gól Vašek Venzhöfer, zdálo se jen jako otázka času, kdy vyrovnáme. Náš tlak se stupňoval ale buď jsme bránu nedali, nebo jsme trefili břevno, nebo tyč. Když už se zdálo, že domácí přeci jen výhru uhájí, trefil se ve skrumáži přesně k tyči náš nejstarší hráč Martin Škaryd a zajistil nám alespoň jeden bod za remízu.

Hodnocení vedoucího mužstva: Při podzimním utkání nás Brod C doma přejel, ale tentokrát jejich sestava takovou kvalitu neměla. Z tohoto důvodu a z celkového vyznění hry si myslím, že tentokrát je pro nás remíza ztrátou. Ale těžko se dá vyhrát, když mraky šancí zazdíme a ve středu pole a v obraně pak soupeři góly defacto věnujeme. Samotnou kapitolou byli dnes rozhodčí, soudný člověk uzná, že chyby může udělat každý, ale aby ta jejich rovnováha byla tolik vychýlena ve prospěch jednoho mužstva, se vidí málokdy. Za dnešní výkon je třeba pochválit Honzu Klímu, hattrick jsme v tomto ročníku nezaznamenali. Naposled ho dal Matěj Kasal 11.6.2023 za béčko a za áčko Tomáš Kohout 3.6.2023.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář