Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Ledči nad Sázavou jsme neuspěli

28. 4. 2018

K utkání s vedoucím mužstvem, které v dosavadním průběhu soutěže prohrálo pouze 1 zápas a to na našem hřišti jsme odjeli oslabeni o Martina Klimeše, Petra Machku a Zdeňka Bence. Ani já jsem na tomto utkání nebyl přítomen a tak píšu pouze to, co mi řekl trenér.

Od začátku na nás domácí vlítli a bohužel hned v první minutě jsme zaváhali a domácí hráč se v samostatném úniku trefil. Prvních 15 minut měla Ledeč výraznou převahu, ale i s trochou štěstí se nám to podařilo přežít a postupně se hra začala alespoň trochu vyrovnávat. Zhruba po půlhodině jsme měli dobrou šanci i my, ale Jirka Štefáček trefil z přímého kopu pouze břevno. Před přestávkou domácí opět trochu přitlačili a vytvořili si několik rohů. Po jednom z nich chtěl odkopnout míč Martin Kolář, naneštěstí ale trefil záda Romana Hospodky a od něho se míč odrazil do naší brány.

Do druhého poločasu jsme nastoupili jako vyměnění a byli jsme od té doby lepším mužstvem. Snížení přišlo, když si centr Martina Grona srazil do brány domácí hráč. I nadále pokračovala naše převaha a vytvořili jsme si několik dobrých šancí, ale z žádné gól nepadl. Na konci zápasu jsme vystřídali a stoper Lukáš Souček se asi dvě minuty před koncem ocitl sám před brankářem, ale trefil pouze jeho nohy a odražený míč nedokázal přes bránící hráče dorazit ani Pavel Losenický. A podle hesla nedáš dostaneš, na konci zápasu domácí potrestali naši hru vabank.

​Hodnocení trenéra:​ Dnešnímu zápasu by více odpovídala remíza, domácí byli lepší v prvním poločase, my po přestávce. Ale na to se historie neptá, domácí dali víc gólů a tak vyhráli. Ale rozhodně jsme v Ledči ostudu neudělali. V úterý hrajeme doma odložený zápas se Sobíňovem a ten má teď dobrou formu, tak nás rozhodně nečeká nic jednoduchého. Tak doufám, že se sejdeme v lepším počtu a navážeme na solidní druhý poločas.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář