Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úvodní zápas ve Hněvkovicích nám nevyšel

Popis utkání z webu Hněvkovic:

K prvnímu utkání nové sezóny dorazilo oproti loňské části oslabené mužstvo České Bělé. Hosté nezačali dobře. v 6. a 11. minutě dvakrát inkasovali po trestném resp. rohovém kopu O.Šťastného, kdy se nejprve trefil mezi nohy brankáře MILAN GEHER  a poté hlavičkou MARTIN FANTA -- 2:0. Na tvrdém terénu měli hosté po inkasovaných brankách místy i mírný tlak. Zasloužené snížení přišlo ve 36. minutě po ztrátě míče ve středu hřiště využil rychlý brejk Sobotka -- 2:1.

Začátek druhého poločasu však rozhodl o tom, že body zůstanou v Hněvkovicích. Nejprve se střelou pod víko prosadil ve 48. minutě po přihrávce P.Velety nechytatelně JIRKA ŠŤASTNÝ, aby dobrý vstup do druhé půle korunoval zhruba o pět minut později MICHAL PAJER -- 4:1. Když  v polovině druhého poločasu vyšachoval obránce soupeře MILAN GEHER, vypadalo to s hosty na debakl -- 5:1. Českobělští však i za velkého vedra hráli sympaticky a snažili se až do konce zápasu s výsledkem něco udělat. V 88. minutě prostřelil Pátek po přímém kopu naši zeď i brankáře a bylo to o tři branky -- 5:2. V nastaveném čase jsme vstřelili ještě J.Těšínským šestou branku, která však kvůli signalizaci ofsajdu od postranního rozhodčího nebyla uznána.

Poznámky vedoucího mužstva:  Naše mužstvo je bohužel oproti loňské sezóně  výrazně oslabeno. Na hostování odešli Zvolánek (Lučice), Lukáš Souček (Lipnice), Béna odešel hostovat z Chotěboře místo k nám do Havl. Borové a Ždírec neprodloužil hostování Ondráčkovi. Naproti tomu přišli pouze Milan Krejdl (obnovení činnosti) a Honza Pleskač (hostování z Chotěboře). Ale ani jeden z nich na zápas nebyl a když připočteme ještě absentující Polreicha, Zadinu a Martina Šumpicha, zbyl na lavičce pouze jeden náhradník "junior " Petr Benc, který už v podstatě ukončil činnost (ale ještěže ho máme). Už to, že na střídačce je jen jeden chlap, je v obrovským horku, ve kterém se zápas hrál opravdu velký handicap.

Hodnocení vedoucího mužstva:  Je pravda, že jsme na hřiště favorita nepřijeli s velkým očekáváním. Stav kádru, povětrnostní podmínky fotbalu nepřející, stav domácího hřiště, které by trávníkem nazval jenom slepec. Přesto si myslím, že jsme po většinu zápasu byli domácím vyrovnaným soupeřem a byly pasáže, ve kterých jsme je i přehrávali. Ale co je to platné, fotbal se hraje na góly a abychom uspěli, nesměli bychom udělat tolik chyb v obraně. Je znát, že trénink není téměř žádný a hráči neumějí bránit hlavně standartní situace, špatně si rozebírají  hráče a potom spoléhají na pomoc spoluhráče, nebo že to protivník netrefí. Ale to se dá zlepšit jedině nácvikem. Doufám že do dalšího utkání už nastoupíme s posíleným kádrem a ještě se budeme snažit nějaké hráče na hostování získat. Doufám že i hráči potrénují, domluví se , jak budou situace bránit a v příštím utkání se podobných fatálních chyb vyvarují.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář