Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úvodní utkání v Batelově jsme prohráli

6. 8. 2022

K historicky prvnímu utkání krajské soutěže I. B třídy odjížděli fotbalisté České Bělé do Batelova. V sestavě chyběli bratři Kasalové, Pochtiol(všichni svatba), Janáček (nemoc), Sobotka, Klíma, Šumpich (rodinné důvody). V prvním poločase byl domácí tým lepší v kombinační hře i v osobních soubojích. Hosté vše doháněli houževnatou bojovností a bylo vidět, že se chtějí o dobrý výsledek poprat. Batelov se často dostával na dostřel Šrámkovy branky, ale jejich pokusy byly buď nepřesné, zablokované nebo si s nimi poradil výborný Šrámek. Ve 23. minutě se hosté dopustili ztráty ve středu hřiště a tentokrát Koreš už mířil přesně – 1:0. O vyrovnání se mohl minutu před poločasem postarat Souček, ale s jeho nádherným halfvolejem si poradil gólman Cháb.
 

Po přestávce hosté už začali častěji vystrkovat růžky a místy byli dokonce více jak vyrovnaným soupeřem. Za zmínku stojí pěkná akce, kdy v dobré pozici bohužel místo střely hledal Lukáš Souček přihrávkou Jirku Štefáčka. Po jednom z centrů si dal domácí hráč málem vlastní gól, ale brankář byl připraven. V závěru utkání chtěla Česká Bělá vyrovnat, kdy hrála na čtyři útočníky, ale zasloužený gól nepřišel. Naopak do otevřené obrany přidali domácí šťastnou druhou trefu, zásluhou Čekala – 2:0.

 

Trenér Petr Veselka: Kluci snesou absolutorium, nechali na hřišti vše, prohráli se ctí. Za druhý poločas by si bod zasloužili. Chci poděkovat zejména Martinu Škarydovi, Zdeňkovi Vackovi, Tomáši Polreichovi, že nás nenechali na holičkách a odjeli se s námi prát o dobrý výsledek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář