Jdi na obsah Jdi na menu
 


Utkání se Sobíňovem skončilo bez branek

1. 5. 2018

K odloženému utkání jsme na Prvního máje nastoupili bez Petra Machky a Martina Šumpicha. I hosté ze Sobíňova přijeli v docela silné sestavě a protože jsou i přes solidní jarní výsledky stále ještě ohroženi sestupem, tak i s odhodláním, nevracet se domů s prázdnou.

Od začátku se hrál docela pohledný kombinační fotbal a hosté rozhodně netahali za kratší konec provazu, naopak bych řekl, že měli opticky více ze hry a vytvořili si několik nadějných standartních situací, ale ani z přímých kopů ani z rohů naší branku nijak zásadně neohrozili. My jsme se delší dobu do šance dostat nedokázali, za zmínku stojí snad jedině střela Honzy Beránka nad. Před přestávkou jsme si však vytvořili dvě obrovské příležitosti a je velká škoda, že ani jedna z nich neskončila gólem. V první z nich se dostal sám před brankáře Honza Beránek, ale zblízka ho prostřelit nedokázal. V druhé z nich po rohu hlavičkoval Lukáš Souček, ale za již překonaným brankářem vykopl míč z branky hráč hostů.

I ve druhém poločase se hrál velmi vyrovnaný zápas, kterému dominovaly pozorné obrany. Oba týmy si ve druhém poločase vypracovaly po jedné velké příležitosti. V té naší po pěkné kombinaci vychytal Jirku Štefáčka brankář Sobíňova. I hosté si vypracovali velkou tutovku, když sám na naši bránu uháněl Tomáš Zrzavý, ale jeho střela šla těsně nad. A protože si jinak obrany až do konce nevybraly slabší chvíli, tak vyrovnaný a slušně vedený zápas (bylo tam asi jen po jednom ostřejším zákroku na každé straně) skončil celkem spravedlivou remízou.  

Hodnocení vedoucího mužstva:​ Škoda, že jsme jednu z těch velkých šancí nedokázali proměnit, ale jinak musím říct, že to nebyl vůbec špatný zápas. Sobíňov teď hraje v úplně jiné sestavě a formě než na podzim a myslím, že pokud jim to vydrží, tak nebudou mít se záchranou problémy a to je dobře. Za zmínku stojí také skutečnost, že proti tomuto soupeři udržel náš brankář Pavel Losenický už čtvrté čisté konto v řadě. Už v sobotu nás čeká doma derby s Havlíčkovou Borovou B a to také určitě nebudu lehký zápas. Tak doufám, že navážeme na dnešní solidní výkon a přidáme i nějaké vstřelené branky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář