Jdi na obsah Jdi na menu
 


Utkání proti Šlapanovu jsme ve druhém poločase otočili

13. 6. 2018

K opakovanému utkání, které nám v sobotu přerušila bouřka jsme nastoupili v o něco silnější sestavě, oproti sobotě byli navíc k dispozici Martin Šumpich a Jirka Štefáček. V bráně nastoupil Jarda Přibyl. Hrálo se na docela podmáčeném (ale už jsme hráli i na horším) terénu, za nepříjemného drobného deště a bylo i docela chladno. 

Od začátku zápasu se hrál poměrně vyrovnaný zápas a hosté nám byli vyrovnaným soupeřem. Ve 13. minutě šli do vedení, když střelu (nebo střílený centr?) tečoval dost nešťastně Lukáš Souček mezi nohy našeho brankáře. Vedení hostům dlouho nevydrželo, míč si ve vápně zaseknul Luboš Sobotka a hráč Šlapanova ho trochu nešikovně srazil. Sám faulovaný hráč penaltu bez problémů proměnil. I nadále pokračovala vyrovnaná hra, hosté, kteří přijeli v 11 a na lavičce byl na střídání připraven pouze trenér měli ještě dost sil. A před přestávkou šli opět do vedení, když v šestnáctce zahrál rukou Martin Kolář a následnou penaltu trochu se štěstím proměnil Rostislav Schafferhans. A tak se šlo do kabin za stavu příznivějšího pro hosty.

Po přestávce jsme se snažili s výsledkem něco udělat, naši hru ještě více rozhýbalo střídání, když na trávník nastoupil Martin Šumpich. Po 65 minutách jsme se dočkali vyrovnání, když do té doby ne úplně výrazný Marek Pleskač prošel po levém křídle a trefil se přesně k tyči. Stejný hráč mohl dát zanedlouho další gól, ale jeho hlavička šla těsně vedle tyče. V 70. minutě jsme kopali roh z pravé strany a brankářovi Šlapanova vypadl mokrý míč z ruky a Lukáš Souček vstřelil náš vedoucí gól. A když se o 5 minut později trefil opět Marek Pleskač, nebylo už o našem vítězství pochyb. Konečnou podobu výsledku dal po pěkném centru Martina Klimeše střelou do prázdné branky Milan Krejdl.

Hodnocení vedoucího mužstva: Jsem rád, že se dnešní utkání odehrálo, co se týká počasí, tak nám štěstí moc nepřálo. V prvním poločase jsme nehráli moc dobře. Ve druhém poločase ale už hostům trochu došly síly a nakonec si myslím, že naše vítězství bylo zasloužené. V sobotu nás čeká poslední utkání sezóny proti mužstvu Chotěboře C, tak doufám, že se sejdeme v dobré sestavě a podáme solidní výkon, abychom se důstojně rozloučili s úspěšnou sezónou i s fanoušky. V zásadě se dá říct, že můžeme skončit nejlépe druzí a nejhůře čtvrtí. Je pravda, že k tomu druhému místu bychom potřebovali aby Šlapanov porazil Novou Ves a tomu moc nevěřím. Ale třetí místo máme ve svých rukách a stačí nám k němu remíza. A i to by byl velký historický úspěch našeho fotbalu. Každopádně Chotěboř C nebude snadný soupeř a nedá nám nic zadarmo. Tak doufám, že to hráči poctivě odbojují a potom to důkladně zapijeme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář