Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. 11. 2008

Jak jste byl spokojen s přípravou na nadcházející sezónu?
Začali jsme hned prvního července, protože u hráčů bylo vidět velké tréninkové manko po dobu co jsem byl v Anglii a viděl jsem je ve dvou zápasech, které jasně prokázali fyzický decifit. Kluci k přípravě přistoupili zodpovědně a účast o prázninách byla kole 95%, od září už to bylo o  něco horší. V kondičních testech byl nejlepší Lukáš Souček a Tomáš Polreich.

S jakými cíli jste vstoupili do této sezóny?
Ten kdo mě zná, tak ví že chci vždy vyhrávat a cíle si tedy kladu ty nejvyší. V první řadě uspokojit diváka pěkným ofenzivním fotbalem. to se nám bohužel na podzim příliš nedařilo. druhý cíl je pro mě postup, i když mi vedení tento cíl nedalo.

Jak jste spokojen s odehraným podzimem?
V předešlé otázce jsem řekl, že se nám nedařila naše hra, takže s hrou spokojen nejsem a budeme na ní v zimní přestávce hodně pracovat. Bodově jsem spokojen, při troše štěstí jsme mohli mít o dva body víc ze zápasu v Úsobí. Celkově hodnotím podzim pozitivně.

V čem vidíte příčinu v poklesu herní kvality?
Těch aspektů je více. V létě jsme se zaměřili hlavně na kondiční složku a především to bylo vinou zranění. To co jsem si v tomhle směru zažil na podzim, tak to jsem nezažil ani jako hráč, ža bych měl sedm lidí v sádře. Tudiž se často měnila sestava a nestalo se, že bychom nastoupili dva zápasy po sobě ve stejné sestavě. A poslední věc byla dlouhodobá absence Luboše Sobotky, který je mozek naší hry.

Na jakých hráčích stavíte?
Tak v této soutěži chci, aby si pokud možno zahráli všichni. Je to samozřejmě podmíněno tréninkovou morálkou a přístupem. Taková ta osa týmu je Kyrka - Kreidl - Sobotka - L. Souček.

Bude se tým posilovat?
V průběhu sezóny přišel Oldřich Mazánek z Věžnice, rád bych ještě jednoho hráče přivítal, jinak jsem s kádrem spokojen.

Jak se Vám Oldřich Mazánek jeví a koho si ještě přejete?
S Oldou se znám dlouhou dobu, hráli jsme spolu v Brodě v dorostu a vím, že to fotbalista je. Teď dlouhou dobu fotbal nehrál a musí nabrat fyzickou kondici. Jinak nahrál na tři důležité góly tak svůj úkol splnil. Samozřejmě po aklimatizaci budu po něm chtít víc, ale není to typ hráče L. Součka že bude dávat dvacet góĺů za sezónu. Olda má v mužstvu jiné ůkoly. Do týmu chci ještě jednoho ofenzivního hráče, jméno zatím prozrazovat nebudu.

Jste i trenérem dorostu jak jste spokojen tam?
Tak dorost je kapitola sama pro sebe. Je to hlavně o přístupu hráčů a umět snést určitý tlak a zátěž. Dnešní kluci jsou moc rozmazlený. Na tu bídu jsem s umístěním spokojen. v zimě bude kádr výrazně doplněn a začal jsem schánět i nového trenéra, protože tyto kluci potřebují trénovat samostatně a ne s dospělými jak to bylo doposud.

Který hráč nejvíc překvapil?
Mě určitě nejvíc potěšil Petr Rakušan, který šel výkonostně hodně nahoru.


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář