Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tis jsme potrápili, ale o body neobrali

22. 4. 2023

Fotbalisté České Bělé přivítali na svém hřišti Tis, který se nachází na druhém místě tabulky. V zahřívací pětiminutovce se nic podstatného neudálo. Domácí vědomi si kvality soupeře vycházeli z obranného bloku a spoléhali se na brejky. Ten první přišel hned v 6. minutě, kdy Tomáš Kohout vysunul do šance Chlubného, ale ten touto nabídkou pohrdnul. Postupně se do hry dostávali hosté, kteří se snažili kombinovat nebo křížnými míči hledali v nábězích krajní záložníky. Do přestávky se dvakrát vyznamenal gólman Přibyl.

Po přestávce domácí hrozili pouze ze standartních situacích, ale k přímému ohrožení branky Tisu nedošlo. Naopak, na druhé straně nejprve dvakrát opět čaroval Přibyl. Rozhodnutí padlo v 76. minutě, kdy se hostům povedla pěkná kombinační akce, na jejímž konci byl Karlík, který rozhodl o osudu tohoto utkání – 0:1.

Trenér Petr Veselka: Podařilo se nám navázat na dobrý výkon v Leštině, dlouho se nám favorita soutěže dařilo držet zkrátka. Sportovně musím přiznat, že si Tis odvezl tři body zaslouženě, ale my se nemáme za co stydět. Nejlepšími hráči na hřišti byl gólman Přibyl a hostující stoper Trekoval.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář