Jdi na obsah Jdi na menu
 


Také z Přibyslavi si vezeme 3 body

10. 4. 2022

V Přibyslavi jsme nastoupili v kvalitní sestavě, chyběli pouze Martin Šumpich, Marek Pleskač a Petr Machek. Naopak letos poprvé nastoupil Luboš Sobotka. Hrálo se za typicky aprílového počasí, kdy se slunce střídalo se sněhovými přeháňkami.  

Lepší úvod zápasu si nemohla Česká Bělá přát. Ve druhé minutě se k trestnému kopu postavil Jiří Štefáček, který technickou střelou přes zeď nedal Zvolánkovi šanci. V následujících minutách udávali tempo hry hosté, když si vytvářeli další šance, ale po některých zbytečných ztrátách ve středu hřiště dovolili domácím několik brejkových situací do otevřené obrany. Hosté se dostali k další dvěma přímým kopům. V jednom případě Součka vychytal Zvolánek a podruhé za něj chytalo břevno. Branková konstrukce se otřásla i po šanci Tomáše Kohouta, ten byl ovšem v ofsajdovém postavení. Nejhezčí akce zápasu přišla ke konci poločasu. Na pravé straně hřiště se míč dostal ke krajnímu obránci Dontovi, který stříleným centrem našel na druhé straně Pochtiola, ovšem jeho střelecký pokus šel těsně vedle Zvolánkovy branky. "Hráčům jsem důrazněji v přestávce vyčetl jejich zbytečné ztráty míčů, protože jsme mohli být rádi, že nás za to Přibyslav nepotrestala," řekl českobělský trenér Petr Veselka.


Po přestávce chtěli hosté svůj náskok navýšit, ale výborný domácí gólman byl proti. Ten se vyznamenal především při šanci Jakuba Kasala. Další pěknou akci zakončoval Matěj Kasal, za Zvolánkem potřetí zvonila branková konstrukce. Příležitost Jirky Štefáčka gólem rovněž neskončila, tomu ve skluzu míč přeskočil nohu.


Hodnocení trenéra: "Kluky musím pochválit za bojovnost, nasazení a vypracované šance. Bohužel se nám nepodařilo vstřelit druhý gól, abychom dohrávali zápas více v klidu," dodal Veselka.

Příští sváteční neděli nás v nekřesťanský čas v 10:00 čeká zápas v Habrech s tamním B- mužstvem a  bylo by dobré na dosavadní výsledky navázat. Tak se snad hráči s touto komplikací nějak vypořádají a přivezeme odtud další důležité body. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář