Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štokům jsme na oslavu postupu nastříleli 7 kulí "jako v Sarajevu"

15. 6. 2013

Obě mužstva nastoupila s citelně oslabenými sestavami, hostů ze Štoků přijelo pouze 11. Hned v první minutě se dostal do velké šance Vláďa Pleskač, ale z očí do očí brankáři přestřelil. I nadále jsme měli více ze hry a vytvářeli si další šance, hosté hrozili hlavně nákopy na jejich kanonýra Bošackého. Dlouho se nám ale nedařilo vstřelit gól, když střela Pátka skončila na tyči a střela Šumpicha na břevně brány hostů. První gól přinesla až dorážka Vládi Pleskače. Ale další šance naše i hostů už gólový efekt nepřinesly a tak se šlo do šaten za našeho hubeného vedení.

Hned po přestávce dostal v pauze střídající Petr Benc pěknou přihrávku za obranu a druhým gólem přinesl uklidnění do našich řad. Poté se změnil v nahravače a předložil přihrávku před prázdnou bránu Martinu Pátkovi. Poté už se hosté na vážnější odpor nezmohli, obzvlášť když se jim zranil jeden hráč a dohrávali v 10. A tak postupně po pěkných kombinacích přidali další branky Jakub Benc (2x), Martin Šumpich a v samotném závěru se dočkal i střídající Vláďa Zadina. A pak už mohly propuknout naše oslavy postupu.....

Trenér Petr Veselka: "Tento zápas jsem si asi poprvé užil v klidu. Hráčům nemůžu nic moc vytknout, snad jen neproměněné šance v prvním poločase. Prim hrál ve druhém poločase zaskakující Petr Benc, který dal gól a na čtyři přihrál. Myslím si, že se nám rozlučka s domácím prostředím povedla a oslavy proběhly, tak jak měly. Jen jsem čekal, že přijde na oslavy více diváků, protože pro ně ten fotbal hrajeme především. V posledních dvou kolech ve Vepřové a v Dlouhé Vsi si zahrají především hráči, kteří toho v sezoně mnoho nenahráli." 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nn

(nn, 13. 6. 2013 18:04)

veselka udělá striptýz?? :-)