Jdi na obsah Jdi na menu
 


Souboj o první místo jsme prohráli

16. 10. 2021

K utkání o první místo jsme nastoupili bez zraněného stopera Milana Krejdla, chyběli i Matěj Kasal a Lukáš Dont. Hosté, kteří touží po postupu do 1.B třídy přijeli ve velmi solidní sestavě, co vím, tak chyběl jen zraněný Zdeněk Smutný.

Od začátku se hrál poměrně svižný fotbal, který byl i docela vyrovnaný. A my jsme se ujali vedení, když po přihrávce do uličky utekl Tomáš Kohout a trefil se přesně k tyči. I dále pokračoval celkem kvalitní zápas, ale stále více se projevovala kvalita kádru Věžnice. A po půlhodině bylo srovnáno, když celkem nenápadný nákop podběhnul na místě stopera zaskakující Martin Klimeš a hostující hráč přehodil našeho vyběhnutého brankáře. My jsme si mohli vzít vedení zpátky, ale křižnou střelu Tomáše Kohouta nohou vyrazil brankář Věžnice a dorážka Jirky Štefáčka šla nad branku. I hosté měli nějaké šance, ale ani oni neproměnili. Když už se zdálo, že poločas skončí remízou, otočil rozhodčí faul hostů na naší půlce a po přímém kopu se trefil hlavou špatně pokrytý útočník Věžnice.

Do druhého poločasu jsme nastoupili se snahou vyrovnat a po 10 minutách se nám to povedlo, když po pravé straně prošel Jakub Kasal a po jeho centru a pár odrazech se z dorážky prosadil opět Tomáš Kohout. Bohužel nerozhodný stav vydržel pouze 2 minuty a po další chybě obrany útočník Věžnice přihrával na gól do prázdné brány. Naši hráči reklamovali ofsajd, ale těžko říct, pomezní nic nemával. I v dalším průběhu nelze našim hráčům upřít snahu, ale za dalších 10 minut nás opět srazila hloupá chyba, když se ani na několik pokusů nepovedlo odkopnout po rohu míč z našeho vápna, až nakonec skončil v síti. Ve zbytku utkání si už hosté zkušeně vedení pohlídali a pokud ještě byly šance na změnu stavu, tak je měli spíše oni.

Hodnocení vedoucího mužstva: Když jsme vyhráli prvních 7 zápasů, tak jsme se vezli na vítězné vlně a vycházelo nám často téměř všechno. Teď jsme se zase vrátili na zem a alespoň víme, že realita není tak růžová. I dneska by to utkání asi bylo hratelné, ale to bychom museli úroveň z první půlhodiny udržet celý zápas. To jsme ale nedokázali a potopily nás individuální chyby. A k dobrému výkonu určitě nepřispěla zbytečná nervozita a hádání mezi hráči navzájem a s rozhodčím. Milan Krejdl na stoperu citelně chyběl a otázka, kdo ho v dalších zápasech nahradí, je pro nás docela zásadní. Ale situace je, jaká je a my si s tím musíme nějak poradit, Příští týden nás čeká premiérový zápas na Starém Ransku, tak je třeba potrénovat, zklidnit hlavy a podat výkon jako v zápasech na začátku sezóny. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář