Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šlapanov jsme doma jasně porazili

K utkání jsme nastoupili v poměrně silné sestavě, ze základu chyběl pouze Martin Šumpich. Hrálo se na docela podmočeném trávníku a od počátku se hrál poměrně vyrovnaný zápas s mnoha šancemi. Za první poločas jsme si vytvořili několik velmi dobrých šancí, ale většinu jsme jich promarnili. Ujala se pouze pěkná střela Martina Pátka z hranice šestnáctky. I hosté si za první poločas vytvořili dvě dobré šance, ale v první jejich hráč naši bránu těsně minul a těsně před přestávkou jsme si po jejich přímém kopu téměř dali vlastní gól. Naštěstí tečovaná střela šla opět těsně vedle.

Zanedlouho po přestávce jsme zápas dvěma slepenými góly definitivně rozhodli. První gól padl po pěkné kombinaci na jeden dotek, kterou zakončil ranou pod břevno Martin Pátek, druhý po individuální akci Luboše Sobotky. Potom se již zápas víceméně jen dohrával. My jsme se snažili více útočit než bránit a tak se šance střídaly na obou stranách. Ve dvou šancích se ocitl Marek Pleskač, Martin Klimeš po individuální akci trefil břevno a ani dorážka brankou neskončila. Ani hosté se přes několik šancí gólu nedočkali, náš brankář zachytal spolehlivě a jednou vykopl míč před brankovou čarou Tomáš Polreich. Skóre utkání uzavřel po nahrávce Martina Klimeše střelou do prázdné branky Marek Pleskač.

Hodnocení vedoucího mužstva: S dnešním zápasem jsem spokojen, i když gólů jsme mohli dát určitě ještě o něco víc. Ale byly to vesměs pěkné akce a myslím, že se líbily i divákům. A jsem rád i za první jarní čisté konto. Teď máme 30 bodů a to nám dává klid do dalších zápasů. Příští týden jedeme do Leštiny a ta teď dvě utkání vyhrála a určitě se bude rvát o záchranu, takže nás čeká velmi těžký zápas. Ale doufám, že se s prázdnou vracet nebudeme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář