Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sezónu jsme zakončili výhrou v Lípě

15. 6. 2019

K poslednímu utkání jsme odjeli již s jistým postupem v kapse. Oproti předchozím zápasům zůstala od začátku na lavičce čtveřice hráčů základní sestavy Luboš Sobotka, Lukáš Souček, Standa Harvalík a lehce zraněný Tomáš Kohout.

První poločas jsme hráli s kopce a jak to bývá v Lípě obvyklé, měli jsme i díky tomu převahu a už po 10 minutách jsme ji využili, když pěknou přihrávku pod sebe Martina Pátka uklidil střelou k tyči nabíhající obránce Milan Krejdl. Domácí se také snažili útočit, ale naše obrana fungovala spolehlivě a v prvním poločase jsme je do žádné vyložené šance nepustili, bylo tam pouze několik nepřesných nebo zablokovaných střel. My jsme naopak mohli zvýšit, když sám na branku běžel Jakub Kasal, ale jeho dobrou střelu dokázal brankář vyrazit nad. V další šanci se ocitl Mára Pleskač, ale ani on svůj únik neproměnil. A tak jsme šli do kabin za pouze jednobrankového vedení.

Po poločase hráli s kopce domácí a od začátku na nás pěkně vlétli a vytvořili si tlak. Z něho pramenilo i několik standartních situací. V jedné šanci nám pomohla i tyč, kterou trefil hráč Lípy Jakub Rosecký. Postupně se hra vyrovnala, ale domácí poté jednu ze standartních situací dokázali využít, když se ve skrumáži hlavou prosadil Petr Bouda (v zápise rozhodčí uvedl jiného hráče), Ale to bylo od domácích vše, my jsme poslali do hry naše zkušené hráče a aktivita se opět vrátila na naše kopačky. Přímý kop Lukáše Součka dokázal ještě domácí brankář vyrazit. Poté ale přihrál Jakub Kasal do šance Martinu Klimešovi a sváteční střelec opět získal vedení našemu týmu. A zanedlouho krásný centr Marka Pleskače hlavičkoval do branky Martin Šumpich. Nakonec ještě vstřelil další branku po přihrávce Marka Pleskače Lukáš Souček, ale pomezní odmával diskutabilní ofsajd a tak nebyla uznána. Poté už rozhodčí ukončil zápas a sekretář OFS pan Vaněk nám předal pohár za vítězství ve III. třídě. 

Hodnocení vedoucího mužstva: Sice v dnešním zápase už o nic moc nešlo, ale přesto jsme chtěli vyhrát, abychom dokázali, že si postup zasloužíme. A on se ten postup i lépe slaví po výhře než po porážce. A taky by bylo trochu trapné, kdybychom přebírali pohár a na tabuli třeba svítilo 4:0 pro domácí. A také nás přijelo podpořit docela dost fanoušků, tak i kvůli nim. Tak jsem rád , že to vše dobře dopadlo. Další sezóna je za námi a teď čeká hráče 3-4 týdny pauza a pak už je zase třeba trénovat, abychom se na okresní přebor dobře připravili. Já ještě během týdne připravím nějaké zhodnocení a čísla a potom si dám také volno. Tak jestli vás to zajímá, tak ještě sledujte náš web.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář