Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sezónu jsme zakončili výhrou v Dlouhé Vsi

29. 6. 2013

Od začátku jsme domácí převyšovali v kombinaci a vytvářeli si i šance. V první z nich Radek Klement bránu přestřelil, hlavička navrátilce po operaci Lukáše Součka byla nedůrazná a hlavička Jakuba Bence šla mimo bránu. Prvního gólu jsme se dočkali po dlouhém autu Michala Pechy, když se ve skrumáži prosadil Kuba Benc. Obraz hry se poněkud změnil po zranění domácího hráče, když ho nahradil zkušený Lukačina a jeho přítomnost na hřišti byla velmi znatelná. Při autu jsme ho neuhlídali a on předložil před prázdnou bránu tutovku Němcovi, který už snad ani nemohl neproměnit.

Po přestávce se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, naši kombinační převahu vyvažovali domácí bojovností. Do vedení jsme se dostali po faulu na Radka Klementa v rohu pokutového území. Penaltu s jistou dávkou štěstí proměnil náš stoper Michal Pecha. Ale to nebylo zdaleka všechno, po centru Tomáše Polreicha si pěkně míč zpracoval Mára Pleskač a nedal domácímu brankáři šanci. V této fázi se zdálo, že si bez problémů dojdeme pro vítězství. Domácí se však dostali dohry po přímém kopu, první jejich střela byla zblokována, potom se však do míče z více než 30metrů krásně opřel stoper Neubauer a nechytatelná střela skončila přesně u tyče naší branky. A zanedlouho bylo vyrovnáno, když Lukačina našel hráče Konečného na hranici šestnáctky a náš obránce nešťastně srazil jeho střelu do protipohybu brankáře. V té chvíli to vypadalo na remízu, kterou zanedlouho ukradl domácím Mára Pleskač, který dorážkou zblízka rozhodl o našem vítězství.

Trenér Petr Veselka: "Utkání, které se dohrávalo z povinosti. V prvním poločase jsme na hřišti jasně dominovali, ale chybělo nám koření v podobě více gólů. Po příchodu Josefa Lukačiny se domácím přeci jen začalo dařit rozbíjet naší kombinaci. Diváci viděli sedm gólů, tak museli být asi spokojeni. Já jsem si vyzkoušel nějaké varianty pro příští sezonu. Navíc jsme vytvořili klubový rekord v počtu získaných bodů, tak utkání hodnotím pozitivně."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář