Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sezónu jsme zakončili porážkou s Hněvkovicemi

18. 6. 2016

Do utkání se silným týmem Hněvkovic, který na dálku bojoval s Keřkovem o druhé postupové místo jsme nastoupili v celkem kompletní sestavě, chyběl pouze zraněný Martin Klimeš. Zato hosté, u kterých řádí příušnice, přijeli pouze v 11 hráčích. Na druhou stranu jim ti nejlepší hráči nechyběli.

Od začátku zápasu bylo vidět, že na straně hostů je větší kvalita i touha po vítězství. My jsme se soubojům spíše vyhýbali a o nějakém důrazu u většiny hráčů nemohla být řeč. Už po necelých 10 minutách jsme prohráli hlavičkový souboj těsně za půlkou a rychlý útočník hostů neměl problém upláchnout Romanu Hospodkovi a sám před brankářem nezaváhal. I dál měli hosté více ze hry a po nedůrazu na brankovišti střílel hráč Hněvkovic jen těsně vedle. My jsem měli pouze dva přímé kopy ze solidních pozic, ale ani jeden bránu netrefil. 10 minut před koncem první půlky hostující hráč zbytečně ve vápně srazil Luboše Sobotku a netradiční exekutor Standa Harvalík penaltu spolehlivě proměnil. Bohužel jsme nerozhodný stav neudrželi, těsně před koncem poločasu naši obránci místo hraní reklamovali ofsajd, který nebyl a Hněvkovice to potrestaly gólem do šatny.

Zanedlouho po zahájení druhé půle hosté kopali roh a přetažený kop na zadní tyči z voleje pěkně trefil Milan Geher. Poté naši hráči úplně vypadli z role a po hodině hry po pěkné kombinaci hosté navýšili své vedení na 4:1. Zřejmě je toto vedení trochu ukolébalo, možná nás trochu zvedla střídání, postupně se hra vyrovnala a i my jsme si vytvořili několik šancí. Pěknou hlavičku Petra Rakušana se štěstím zlikvidoval brankář Hněvkovic. Zanedlouho se po skrumáži ve vápně dostal k dorážce Martin Šumpich a snížil. Poté se ještě celkem zbytečně nechal vyloučit hráč hostů Zdeněk Rajdl . I díky tomu jsme měli ke konci zápasu možná o trochu více ze hry, ale z šancí stojí za zmínku pouze dvě hlavičky, které šly kousek vedle branky. A tak jsme bohužel sezónu zakončili porážkou.

Hodnocení vedoucího mužstva: Dnešní porážka mě mrzí, nerad prohrávám doma a dneska mi chyběla u hráčů bojovnost a chuť se o vítězství poprat. Hosté měli nespornou kvalitu, ale stejně si myslím, že jsme v téhle sestavě měli na to, abychom s nimi sehráli vyrovnaný zápas. Jsem rád, že už sezóna končí, poslední zápasy mě nebavily (jediné vítězství v Dolním Městě jsem neviděl) a všichni si potřebujeme od fotbalu odpočinout. Tak ještě v týdnu udělám nějaké zhodnocení a čísla a pak už pár týdnu klidu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář