Jdi na obsah Jdi na menu
 


Se silně oslabeným týmem jsme v Habrech neměli šanci

25. 9. 2011

Sestava: Tomáš Mrtka (30. David Kubát) - Milan Krejdl, Olda Mazánek, Michal Pecha, David Kubát (30. Michal Souček) - Jakub Benc, Tomáš Polreich (70. Standa Harvalík), Pavel Mazánek (75. Karel Dvořák), Vláďa Pleskač - Petr Benc, Lukáš Souček

K utkání se z různých příčin ( povětšinou zranění ) nedostavilo 9 hráčů, z toho 4 ze základu. Od začátku mělo více ze hry mužstvo Habrů, ale první střelu na soupeřovu branku jsme vyslali my. Domácí se dostali do vedení v 6. minutě svojí první střelou na naši bránu. Domácí záložník využil dostatku prostoru, který jsme mu dali ve středu hřiště, postoupil až na hranici vápna a zamířil přesně k tyči. Poté se hra opticky trochu vyrovnala, domácí lépe kombinovali, my jsme využívali okének k rychlým brejkům. Vytvořili jsme si i nějaké šance, bohužel ve finále jsme je řešili nedobře. Jedním ze zlomových momentů byla zhruba 30. minuta, kdy musel se zraněným ramenem vystřídat náš brankář a do branky musel jít hráč z pole David Kubát. Domácí toho využili a zanedlouho navýšili své vedení na 3:0 (i když nelze říct, že by náhradní brankář za ty góly mohl). My jsme snížili těsně před přestávkou, když tvrdou střelu Pavla Mazánka z přímého kopu vyrazil domácí brankář na břevno, ale náš útočník míč hlavou vrátil do sítě.

Ve druhém poločase náš oslabený tým na obrat v zápase neměl síly. Nějaké solidní šance jsme si opět vytvořili, ale v koncovce jsme úspěšní nebyli. Domácí si málem dali vlastní gól, ale chybu jejich hráče stačil brankář v poslední chvíli skvělým zákrokem napravit. Ale jinak ve druhém poločase jasně vládl na hřišti domácí tým a svou výhru ještě navýšil nemastnou střelou z hranice šestnáctky, při které chyboval náš náhradní brankář. Domácí měli i další šance, další gól však nepřidali a tak skončil zápas jejich pohodovým vítězstvím.

Hodnocení vedoucího mužstva: Při pohledu na naše oslabené mužstvo jsem měl obavy, abychom si neodvezli debakl. Opravdu nechápu přístup některých hráčů, bude se s tím muset něco dělat. Chápu ty zraněné, ale ty další omluvit nemůžu. Nemusím je ani jmenovat, oni vědí, o koho jde. S tímhle přístupem se dá hrát IV. třída, pokud nechci postoupit, ale pro III. třídu je to nepřípustné. Za týden hrajeme doma "bramborářské derby" s Keřkovem a doufám, že nastoupíme v kvalitní sestavě a s touhou po vítězství. Doma už body ztrácet nesmíme, jinak budeme mít problémy se záchranou. Zároveň srdečně zvu diváky, mělo by snad být hezké podzimní počasí, tak nás přijďte podpořit ! 

P.s. Musím ocenit i výkon rozhodčího, to byl úplně jinej level než ten "kazikop" z minulého týdne. Bravo, jen tak dál !

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kazikop

(David, 30. 9. 2011 23:50)

hustě ty, to je dobrý...