Jdi na obsah Jdi na menu
 


FK Česká Bělá - SK Vepřová 4:1 (3:1)

Rozhodčí:Šimon                                                                                                  Poločas:3:1                                                                                                          Diváci:80                                                                                                                Branky: L.Souček 2, M. Souček 2.

Lepší úvod zápasu si domácí nemohli ani přát. V 5. minutě dostal domácí do vedení nejlepší střelec soutěže Lukáš Souček - 1:0. O třináct minut později se k odraženému míči dostal M. Souček a šťastnou střelou zvyšoval na 2:0. Po té zůstali další šance nevyužity a při přímém kopu Petra Tomoviče, který trefil vnitřní stranu levé tyče chybělo i štěstí. Ve 35. min. chyboval obránce Polreich hosté se dostali k zakončení, střelu vepřovského hráče Kytka vyrazil na roh a z následné rohu jsme inkasovali na 2:1. Dvě minuty před poločasem jsme se opět dostali do dvoubrankového vedení, kdy Petr Tomovič našel kolmicí L. Součka a bylo to uklidňujících - 3:1. Po přestávce se kvalita hry snížila. Domácí sice předvedli tři krásné akce na jeden dotek, ale chybělo těmto akcím gólové zakončení. Po zbytek zápasu se hrál neurovnaný oboustraný fotbal, kterému chyběla přesnost přihrávek a větší pohybová aktivita. V 80. min. ještě upravil výsledek M. Souček - 4:1.

"Viděli jsme zápas, ve kterém první poločas převýšil druhý. V té jsme byli aktivnější, fotbalovéjší i jsme si vypracovali dost brankových příležitostí, ale byla tam i hluchá desetimutovka. Druhý poločas díky nepřesným přihrávkám a malé agresivitě v presinku ztratil kvalitu. Musíme se vyvarovat individuelních hrubých chyb, ve hře pracovat ve větším klidu bez nějaké nervozity, protože právě z toho pramení většina chyb. Jsem spokojen jak s výsledkem, tak pro nás důležitými třemi body. Po propadáku s Mírovkou jde i naše hra nahoru, ale samozřejmě ještě je co zlepšovat, hlavně obranné standartky ze kterých dostáváme nejvíce branek ". zhodnotil zápas trenér Petr Veselka

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář