Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sestava: Kytka - Polreich (46. Lébl), Hospodka, Pecha - Kubát, Klimeš, Mazánek,
              M. Souček - Benc (63. Šumpich), Rakušan, L. Souček.
Branky: Rakušan - Benc, Mokrý, Moravec
Rozhodčí: Šimon st.
Diváci: 100

Od úvodního hvizdu se hrál nezáživný fotbal s plno nepřestnostmi na obou stranách. Míče většinou létali pouze vzduchem a akcí bylo jako šafránu. Jelikož si ani jedno mužstvo nevypracovalo žádnou gólovou příležitost šlo se do kabin za bezbrankového stavu.
Po přestávce se hra nezměnila jen domácí začali kupit chybu za chybou. Nejprve nedůslednost středové záložní řady trestal hostující Benc, který vymetl pavučiny v  pravé šibenici Kytkovi branky - 0:1. V 72. minutě se podařilo vyrovnat Rakušanovi po pěkné individuální akci - 1:1. Jenže hned z protiútoku si domácí obrana udělala den otevřených dveří čehož využil Mokrý a poslal losenici opět do vedení - 1:2. Dílo zkázy dovršil mladíček Lébl svým nedůrazem a hosté zásluhou Moravce stvrdili vítězství - 1:3.

"Výsledek mě velice mrzí, ale je zcela v pořádku. Kluci už si mysleli, že vše půjde samo což se už projevovalo na pátečním téninku, kdy nepracovali na 100%. Porážka přišla včas, aby si kluci uvědomili, že se musí pracovat až do konce. Musím se omluvit diváků, protože z tohoto fotbalu bolí oči. Může přijít zápas, kdy se hra neodvíjí podle představ, nic nevychází atd., ale nemůžu klukům odpustit, že zápas odflákli nebojovností, chybělo srdíčko, dravost, zdravá agresivita a chuť po vítězství. to jsou aspekty neomluvitelné, které rozhodli o výsledku. Bohužel mi nevyšla ani střídání, protože mladíci Lébl se Šumpichem hru neoživyli". zhodnotil utkání trenér Petr Veselka
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář