Jdi na obsah Jdi na menu
 


S postupujícím Golčovým Jeníkovem jsme doma remízovali

14. 6. 2014

K utkání jsme nastoupili v oslabené sestavě a v brance s dvojkou Tomášem Mrtkou. Je třeba říct, že i hosté přijeli ve značně okleštěné sestavě. Začátek pro nás nezačal šťastně, když už ve druhé minutě si hráč hostí Procházka pohrál s naší obranou  a vstřelil vedoucí gól.  Naštěstí naši hráči se nenechali zaskočit a zanedlouho po pěkné akci po levé straně nezadržitelně skóroval David Bříza. Vyrovnaný stav dlouho nevydržel, po faulu Vládi Pleskače na hranici šestnáctky se kopala penalta a nejlepší střelec soutěže Hortenský se nemýlil. Ale zanedlouho byl faulován na druhé straně David Bříza a ani tentokrát rozhodčí nezaváhal. Sám David Bříza penaltu ranou pod břevno proměnil. I ve zbytku poločasu se hrál solidní fotbal, hosté byli fotbalovější a sehranější, naši hráči svůj handicap kompenzovali bojovností.

Ve druhém poločase pokračoval poměrně vyrovnaný fotbal. Do vedení šli opět hosté, když si centr pěkně zpracoval Hortenský a prostřelil našeho brankáře. I do třetice jsme zanedlouho vyrovnali, když David Bříza v šestnáctce přihrál Lukášovi Součkovi, jeho střelu brankář ještě stihl vyrazit, ale dobíhající Marek Pleskač ho vrátil do sítě. A zanedlouho mohlo být ještě lépe, když po faulu (?) v šestnáctce jsme kopali další penaltu, ale David Bříza střelou nad břevno odmítl hattrick. A když střelu hostí do vinglu pěkně vyškrábl Tomáš Mrtka, skončil zápas relativně spravedlivou remízou.

Trenér Martin Ptáčník: Golčův Jeníkov dneska ukázal, že postupuje zaslouženě a i v oslabené sestavě předvedl dobrý fotbalový výkon. Naše mužstvo mě potěšilo, že i když vlastně celý zápas jen dotahovalo, tak to hráči nevzdali a dokázali vybojovat cenou remízu. A nakonec jsme mohli i vyhrát, bohužel jsme penaltu neproměnili. Ale na druhou stranu ta remíza je spravedlivější z hlediska toho, co se dělo na hřišti. V sobotu zakončíme úspěšnou sezónu na hřišti třetího Keřkova a v případě vítězství bychom se mohli posunout na 4. místo. A to by byl pro nás jako nováčka úspěch. Tak doufám, že se kluci o to zdravě poperou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář