Jdi na obsah Jdi na menu
 


S Lípou B jsme doma pouze remizovali

16. 8. 2014

Sestavu na utkání jsme složili s obtížemi, protože kvůli dovolené chyběli Michal Pecha, Tomáš Polreich, Marek Pleskač, Martin Klimeš a Petr Benc. I Lípa zřejmě na tom byla podobně, jak nasvědčovala téměř prázdná lavička.

Utkání začalo jako z partesu, už v první minutě se po pěkné akci dostal k míči na hranici vápna Martin Šumpich a trefil se přesně k tyči. Poté se hrál celkem vyrovnaný zápas, zkušení a většinou postarší hráči Lípy  o sobě lépe věděli, my jsme zase byli rychlejší a důraznější. Šance se rodily na obou stranách, ale zhruba po 15 minutách vystřelil hráč hostí z hranice šestnáctky a jeho střelu nešťastně tečoval Roman Hospodka mimo dosah brankáře. Zanedlouho jsme se opět ujali vedení, když faul na Jirku Zvolánka mazácky z penalty potrestal Lukáš Souček. Zanedlouho pomalým obráncům hostí pláchl Jirka Zvolánek, jeho pokus o lob ale brankář vystihl. Přesto jsme ještě do poločasu vedení navýšili, když se po zbytečném faulu na Luboše Sobotku opět z penalty trefil Lukáš Souček.

Druhý poločas pro nás začal nepříliš šťastně, když se po 5 minutách zranil Lukáš Souček (naštěstí ne koleno) a po jeho vystřídání, když se na  místo předstopera stáhnul Luboš Sobotka, se osa naší hry rozpadla. Hosté nás začali přehrávat a vytvořili si několik dobrých šancí. První šanci ještě dokázal zachránit náš brankář, když vychytal hráče hostí Böhma. Stejný hráč se ale zanedlouho zase řítil sám na naší bránu a střet Vaška Kozelky s ním byl tentokrát hodnocen jako penaltový. Zkušený obránce hostí se poté z penalty nechytatelně trefil pod břevno. Hosté nás nadále přehrávali a dočkali se zaslouženého vyrovnání, když po chybě naší obrany míč prošel až k Fejtovi a ten se trefil přesně k tyči. Hosté se ještě dožadovali penalty za přifilmovaný pád Böhma, ale rozhodčí místo penalty ukázal tomuto hráči červenou kartu (dle mého názoru hodně přísně). My jsme toho za druhý poločas moc neukázali a opravdu stoprocentní šanci si vlastně ani nevytvořili. A tak, když střelu hostů zpoza šestnáctky zastavilo břevno branky, oba týmy se rozešly s remízou, která je vzhledem k průběhu utkání pro nás určitě přijatelná. 

Hodnocení vedoucího mužstva: Věděli jsme, že nás vzhledem k absencím i zkušenému soupeři nečeká lehké utkání. Hosté byli kombinačně opravdu dobří. Škoda zranění Lukáše Součka, s ním v sestavě a Lubošem Sobotkou v záloze bychom měli přece jenom podstatně větší šanci vedení udržet. Nakonec musím bod brát, ve druhém poločase to fakt byla bída. Za týden hrajeme doma pouťové utkání s Leštinou B a to už bychom měli nastoupit v plné síle. A doufám, že hráči svým výkonem pobaví i potěší fanoušky, které tímto srdečně zvu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář