Jdi na obsah Jdi na menu
 


S Ledčí nad Sázavou B jsme si připsali první výhru sezóny

25. 9. 2020

K odloženému zápasu jsme nastoupili celkem v kompletní sestavě, navíc se téměř přesně po roce vrátil do zálohy Luboš Sobotka a dá se říct, že svou roli zvládl dobře, v minulých zápasech nám takový hráč typologicky chyběl. Po celodenním dešti bylo hřiště mokré, ale stále ještě v dobrém stavu. Ze začátku zápasu nepršelo, v průběhu zápasu na nějakou dobu přišel déšť a místy i docela vydatný, ale ke konci zápasu se zase hodně zmírnil.

Už od začátku bylo znát, že přijel fotbalově velmi kvalitní tým a většinu zápasu měli hosté míč na svých kopačkách. Trenér tomu ale přizpůsobil taktiku a my jsme se snažili hosty důsledně napadat na naší půli a využít každou možnost k rychlému protiútoku. A už po 11 minutách našel Milan Krejdl na půli Matěje Kasala a ten kolmou přihrávkou poslal do sóla svého bratra Jakuba a ten střelou na bližší tyč otevřel skóre zápasu. Poté hosté ještě více přitlačili, ale my jsme důsledně dodržovali taktické pokyny a do blízkosti branky je moc nepouštěli. Ale v půli zápasu přece jenom naše obrana udělala chybu a hráč Ledče ji křižnou střelou potrestal. Až do konce poločasu pokračoval boj podle stejných not a moc šancí ani na jedné straně nebylo a všechny náznaky likvidovali spolehlivě fungující obrany a kvalitní brankáři. U nás za zmínku stojí šance Jakuba Kasala, ale z těžkého úhlu pak trefil jen boční síť.

Ani ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Po čtvrthodině zahrával přímý kop Zdeněk Pleva a svůj míč krásně posadil na hlavu Matěje Kasala. který opět strhnul vedení na naší stranu. S postupem času a stupňující se únavou našich hráčů tlak hostů narůstal. Naši hráči ale dali do hry srdce a obětavě všechny šance likvidovali. A jednou nám pomohlo i břevno, na kterém skončila hlavička hráče Ledče. Nakonec se nám podařilo velmi cenné vítězství proti dosud neporaženému soupeři uhájit a získat první vítězství v ročníku.

Hodnocení vedoucího mužstva: Je to někdy paradox, že prohrajeme utkání ve kterém jsme lepším týmem a pak vyhrajeme utkání, ve kterém má více ze hry soupeř. Ledeč má velmi kvalitní tým a určitě je to velký favorit postupu. I proto takové vítězství velmi těší. Hráči dali do zápasu srdce a na 99% dokázali dodržet stanovenou taktiku. Ale za dva dny nás čeká možná ještě důležitější zápas v Golčově Jeníkově a to bude úplně jiný zápas, kde musíme sami také tvořit. Tak snad hráči nebudou moc unaveni a předvedou stejně soustředěný výkon a přidají ještě kvalitu směrem dopředu.   

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář