Jdi na obsah Jdi na menu
 


S Havlíčkovou Borovou B jsme vybojovali důležité 3 body

22. 4. 2017

K utkání s posledním celkem tabulky jsme nastoupili bez Vládi Pleskače a Martina Klimeše. Hrálo se za dosti chladného počasí, naštěstí chvíli před začátkem přestalo pršet a po většinu zápasu svítilo slunce. Terén byl ale dost podmáčený a pro fotbal docela těžký.

První střelu na bránu si připsali hosté, jinak jsme ale většinu prvního poločasu tahali za delší konec provazu my. Vytvořili jsme si i mnoho dobrých šancí, ale buď jsme bránu minuli nebo dobře zakročil brankář Borové. Z našich největších šancí stojí za zmínku hlavička Luboše Sobotky, která šla v dobré pozici vedle brány, dvě velké šance Martina Pátka, kterého vychytal brankář a dvě střely Martina Šumpicha, z nichž jedna šla vedle a druhou opět pěkně vyrazil borovský brankář. S postupem času začala naše kombinace váznout a i šancí ve druhé polovině prvního poločasu ubylo. Hosté spoléhali pouze na brejky a standartní situace, ale s tím si obrana a brankář dokázali poradit.

Ve druhém poločase jsme se dále snažili o kombinační fotbal, ale úporná zhuštěná obranná hráz hostů nám fotbal docela znepříjemňovala. A i terén a naše úzké hřiště jim v jejich pojetí pomáhalo. Naštěstí cestu z našeho trápení vymyslel bývalý hráč Borové Radek Klement, který se z hranice vápna trefil přesně pod břevno. Potom už ani hosté nemohli myslet pouze na obranu a pro naše ofenzivní hráče se otevíralo více prostoru. V další šanci trefil Jakub Tlustý pouze pravou tyč branky, ale v 70. minutě vymyslel pěknou přihrávku Luboš Sobotka a Martin Šumpich sám před bránou hostujícího brankáře prostřelil. V dalším průběhu zápasu se snažili hráči Borové s výsledkem něco udělat, ale směrem dopředu byli dost bezzubí a ani my jsme nedokázali další gól přidat a tak zápas skončil naším zaslouženým vítězstvím.

​Hodnocení vedoucího mužstva:  ​Díky za toto důležité vítězství, ale byly to opět pěkné nervy. Škoda, že jsme v prvním poločase naše šance nedali, mohlo to být mnohem jednodušší. Máme 23 bodů a dýchá se nám mnohem lépe. Teď nás ale čekají 2 extrémně těžká utkání s favority. Za týden hrajeme v Brodě a potom k nám přijedou Hněvkovice a jakýkoliv bodový zisk v těchto zápasech bude naším úspěchem. Ale míč je kulatý, tak uvidíme. A doufám, že i počasí nám ukáže vlídnější tvář, abychom nemuseli na fotbale mrznout.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář