Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příliš mnoho chyb = zasloužená porážka v Pohledu

8. 10. 2011

Sestava: Miloš Kytka - Milan Krejdl, Olda Mazánek, Roman Hospodka, Michal Pecha (85. Martin Pátek) - Jakub Benc, Martin Ptáčník (70. Jan Pleskač), Pavel Mazánek, Vláďa Pleskač - Tomáš Polreich (65. Zdeněk Vacek), Lukáš Souček

Do utkání, které se hrálo za velmi chladného počasí s častými přeháňkami, jsme nastoupili téměř v kompletní sestavě pouze bez dlouhodobě zraněných Luboše Sobotky a Petra Mazánka. I proto jsme doufali, že neodjedeme s prázdnou. První velkou šanci si vytvořili domácí, ale naší branku po závaru netrefili. První naše šance také mohla skončit gólem, ale hlavičku Lukáše Součka pěkně vyrazil domácí brankář. První gól ale vstřelili domácí, když po chybě naší obrany se v naší šestnátce prosadil domácí útočník. Zanedlouho jsme vyrovnali, když se po rohovém kopu trefil hlavou na bližší tyči číhající Tomáš Polreich. Domácí ale měli stále navrch a po uklouznutí Milana Krejdla (na podmáčený terén si vzal nevhodné kopačky) se z úhlu podruhé trefil domácí útočník. A série našich chyb nekončila, několikrát nás podržel brankář, ale po dalším zaváhání a špatné komunikaci mezi stoperem a brankářem se domácí útočník trefil i do třetice. I v dalším průběhu poločasu měli domácí navrch, ale gól jsme dali my, když se individuálně prosadi Lukáš Souček.

V druhém poločase jsme na dlouhou dobu sevřeli domácí na jejich půlce a snažili se o vyrovnání. Vytvořili jsme si dobré šance, ale bohužel jsme bránu domácích stále jen přestřelovali. Na pěkný pas si naběhl Tomáš Polreich, ale jeho hlavička šla nad bránu. Přímý kop Pavla Mazánka domácí brankář vyrazil, ale Kuba Benc prázdnou branku netrefil. A tak své vedení zvýšili domácí, když se z ojedinělé akce trefil pěkně jejich záložník. Potom jsme už hru zcela otevřeli a vytvořili si další tutovky, ale hlavička Pavla Mazánka šla nad a střela Vládi Pleskače z 5 metrů stejně tak. I domácí hráči využívali volnějšího prostoru k rychlým brejkům. Ani oni však neuspěli a tak zápas skončil naší porážkou 4:2.

 

Hodnocení vedoucího mužstva: Z dnešního výkonu moc potěšen nejsem, soupeř byl hratelný a ztráta za této situace nás v konečném účtování může mrzet. V tomto utkání jsme nasekali chyb jako za 5 zápasů dohromady. V prvním poločase "excelovala" obrana, ve druhém jí zdatně sekundoval útok. Ale nedá se nic dělat, musíme to hodit za hlavu a v dalším domácím utkání se podobných chyb vyvarovat. Potřebujeme ze zbývajících 3 utkání získat minimálně 4 body, abychom prožili alespoň trochu klidnou zimu. Za týden snad bude i lepší počasí a doufám, že nás přijdou podpořit i diváci.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář