Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přesvědčivé vítězství nad Havlíčkovou Borovou

9. 5. 2011

Sestava: Tomáš Mrtka - Milan Krejdl,  Roman Hospodka, Michal Pecha, Standa Harvalík (80. David Kubát)  - Jakub Benc, Pavel Mazánek, Martin Ptáčník (70. Martin Vařečka), Vláďa Pleskač - David Bříza, Tomáš Polreich (75. Martin Pátek)

Zápas se odehrával během utkání naší reprezentace s Ruskem o 3.místo na MS a za chladného počasí, což se odrazilo na slabší divácké účasti. Nastoupili jsme bez zraněných Lukáše Součka, Honzy Pleskače, Oldy Mazánka a Miloše Kytky. První půlhodinu se hrál opatrnější fotbal se snahou neudělat chybu. Nějaké drobnější šance jsme si vytvořili, ale největší šanci měli hosté, naštěstí jejich hlavičku vyrazil náš brankář. Po  33 minutách jsme vstřelili vedoucí gól, když dostal na levou stranu přihrávku Vláďa Pleskač a zahrál na "housle" hostujícímu brankáři. Ještě k většímu uklidnění našeho mužstva došlo zanedlouho, když po rohovém kopu se ve vápně dostal míč k Romanovi Hospodkovi a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. 

Do druhého poločasu nastoupili hosté s ofenzivnějším pojetím a nám se otevírala cesta k rychlým protiútokům. Při jednom z nich z levého křídla nacentroval Tomáš Polreich míč před bránu a hráč hostů srazil míč na bránu. Na tuto nečekanou střelu stačil brankář hostů reagovat, na dorážku Davida Břízy už naštěstí ne. Hosté si poté vytvořili několik slibných šancí, ale spolehlivý výkon našeho brankáře jim do konce utkání nedovolil skórovat. A protože i v naší velké šanci trefil střídající Martin Pátek z bezprostřední blízkosti brankáře hostů, skončili zápas naším přesvědčivým vítězstvím 3:0.

Hodnocení vedoucího mužstva: První vrchol jara jsme zvládli a díky ztrátě Libice jsme se k ní přiblížili na 1 bod. Ale do konce jara zbývá ještě 5 utkání a každé z nich bude pro nás ještě velmi těžké. Hráči podali solidní a zodpovědný výkon a doufám, že minimálně stejně přistoupí ke všem zbývajícím utkáním. Příští týden hrajeme ve Vepřové a z jejich hřiště se body nevozí vůbec lehko. Doufám, že se alespoň někteří z marodů dají dohromady a odehrajeme dobrý zápas.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář