Jdi na obsah Jdi na menu
 


Premiéra ve III.třídě skončila naší vysokou porážkou

31. 7. 2011

Sestava: Miloš Kytka - David Kubát, Olda Mazánek, Roman Hospodka, Honza Pleskač - Jakub Benc, Pavel Mazánek (70. Standa Harvalík), Tomáš Polreich, Vláďa Pleskač - Michal Souček (20. Martin Pátek), Petr Benc

Do zápasu jsme nastoupili v silně oslabené sestavě, kde kvůli dovolené a zraněním chyběly tradiční opory Lukáš Souček, Martin Ptáčník, Milan Krejdl a Michal Pecha. Úvod utkání nám vyšel a už ve druhé minutě domácí darovali po chybě obrany premiérový gól ve třetí třídě Petru Bencovi. Domácí byli kombinačně lepší a vytvářeli si tlak, ale po další chybě jejich obrany přidal Petr Benc druhý gól. A mohlo být ještě lépe, opět stejný hráč využil své rychlosti, ale bohužel mířil pouze do tyče odkryté branky, dorážející Martin Pátek už stál v ofsajdu. Domácí poté po kombinaci snížili. Přesto jsme slabou domácí obranu nadále trápili a vytvářeli si další šance. V jedné z nich po chytrém obloučku Tomáše Polreicha, chytala za domácího brankáře tyč. Bohužel od 35. minuty jako by nám došly síly a domácí stihli do konce 1. poločasu skóre obrátit.

Ve druhém poločase využil domácí hráč opětovné zaváhání naší obrany a zvýšil na 4:2. Poté jsme se nadechli k náporu a vytvořili si několik velmi dobrých šancí. Bohužel jsme střelecky selhali a regulérní gól, kdy snad každý viděl, že míč přešel brankovou čáru alespoň o půl metru, neuznal jinak velmi dobrý rozhodčí. Potom už jsme opravdu neměli dostatek sil na zdramatizování utkání a domácí si v pohodě došli pro vítězství, které nám opepřili ještě 2 góly.

Hodnocení vedoucího mužstva: Vzhledem k sestavě jsem si před dnešním utkáním nedělal žádné iluze a vysokou porážku jsem tak trochu očekával. Přesto vzhledem ke kvalitě domácí obrany si myslím, že konečný výsledek mohl být docela jiný. Bohužel naše obrana nebyla o moc lepší a v záloze a útoku nás domácí přehrávali lepší kombinací. Ale počet našich zahozených šancí je tristní. Uvidíme za týden, doufám, že už sestava bude lepší. Ale soupeřem bude Šlapánov a to je tým, který loni sestoupil z OP. Takže mimořádně těžké utkání. Doufám, že hráči přistoupí k utkání zodpovědně a podají výkon, za který se v domácí premiéře nebudou muset stydět. Zároveň zvu diváky, přijďte nás podpořit!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář