Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pouťová remíza se Šlapanovem byla naší ztrátou

29. 8. 2020

Po třítýdenní pauze, kdy jsme kvůli karanténě museli odložit dvě utkání, jsme nastoupili k prvnímu letošnímu zápasu proti Šlapanovu. Protože se během té doby ani netrénovalo (pouze 1 trénink ve čtvrtek před zápasem) a vzhledem k poměrně velkému množství absencí (Zdeněk Pleva, Pavel Kocián, Matěj Kasal, Martin Šumpich, Vojtěch Dospěl, Petr Machek) jsme sestavu dávali jen těžko dohromady. Nakonec musela v základu nastoupit i čerstvá posila Miroslav Šebeček. I když předpověď počasí nevypadala moc dobře, nakonec podmínky vůbec špatné nebyly.

Do zápasu jsme vstoupili skvěle a hned asi po minutě se nám povedl rychlý útok a Jirka Štefáček pěkně našel uličkou Tomáše Kohouta, který s přehledem svoji šanci proměnil. I nadále jsem předváděli aktivní fotbal a zvláště rychlí záložníci Tomáš Kohout a Jakub Kasal obraně hostů pěkně zatápěli. A Jakub Kasal po průniku po levé straně trefil pouze levou tyč brány. Hosté spoléhali na rychlé protiútoky a po jednom z nich musel proti Schafferhansovi pěkně zakročit náš brankář. I nadále jsme měli více ze hry a mohli přidat další gól, ale střelu Marka Pleskače zastavilo břevno hostů. Když už se zdálo, že do kabin půjdeme s těsným vedením, tak po našem špatně zahraném autu a centru do našeho vápna propadl míč k Martinu Joklovi a ten z bezprostřední blízkosti vyrovnal. 

Ve druhém poločase šla úroveň naší hry dolů a začal se projevovat tréninkový výpadek. Ani hosté ale nic zvláštního nepředváděli a tak se moc šancí nerodilo. Po hodině hry a naší chybě ještě unikajícího Schafferhanse fauloval Milan Krejdl a byl za to poměrně přísně vyloučen. I v 10 lidech jsme se snažili rozhodnout zápas v náš prospěch a obzvláště v 10 posledních minutách jsme se nadechli k náporu. Ale pěknou přihrávku skrze vápno nedokázal do sítě dostat Jakub Kasal a po rohovém kopu v dobré šanci Lukáš Souček také netrefil bránu. Hosté už se na víc než na odkopávaní nezmohli a nakonec si dokázali odvézt bod, který je z hlediska průběhu naší ztrátou.

Hodnocení vedoucího mužstva: Škoda neproměněných šancí v prvním poločase, výkon sice moc dobrý nebyl, přesto jsme měli vyhrát. Ty tři týdny bez tréninku a ne zrovna ideální sestava se na hře docela dost projevila. Ale co se dá dělat, zažil jsem i horší pouťové výsledky (například minulý rok). Teď už se snad situace uklidní a my budeme moct trénovat a nebudeme mít tolik absencí. Příští víkend bude velmi náročný. Hned v pátek hrajeme odložený domácí zápas s Věžnicí a v sobotu jedeme do Dolního Města. Tak snad se nám bude dařit lépe a nějaké body urveme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář