Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pouťová opilecká taškařice skončila zaslouženou ostudou

23. 8. 2014

Když jsem po minulém utkání napsal, že nastoupíme v plné síle, to jsem ještě netušil, že minulé utkání si naštípl palec u nohy brankář a že se ani Lukáš Souček nedá dohromady. Kromě nich chyběli ještě Michal Souček (práce), David Šumpich, Martin Šumpich a Michal Pecha (jiné aktivity). Při těchto ztrátách je jasné, že jsem nastoupili v nijak oslnivé sestavě. Přesto si hráči na Leštinu věřilii, obzvlášť když přijela bez brankáře a jeho místo zaujal hráč z pole.

Bohužel na některých hráčích se projevil vliv páteční zábavy a od začátku jsme tahali za kratší konec. Několik šancí ještě hostující hráči zazdili, ale nakonec šli přece jen po zásluze do vedení, když naši hráči v šestnáctce nebyli dostatečně důrazní. Přesto se nám podařilo vyrovnat, když se z přímého kopu pěkně trefil suverénně nejlepší hráč Luboš Sobotka. Stejný hráč zanedlouho mohl přidat další gól, ale hostující brankář - nebrankář měl štěstí a ani nevěděl jak jeho střelu vytlačil mimo tyče a další Sobova pěkná střela skončila těsně nad. I hosté měli několik šancí, ale i oni trpěli nepřesností. Ještě do poločasu jsme se mohli dostat do vedení, když na branku po chybě hostů postupovali 3 naši hráči proti jedinému obránci, ale Tomáš Polreich svou střelou vysoko nad akorát rozštěkal psy u Růžičků.

Zatímco první poločas jsme se štěstím uplichtili, hned po přestávce od nás štěstí spravedlivě odvrátilo svoji tvář. Hned z první střely jsme inkasovali, když nemastná, neslaná hlavička zaskočila našeho brankáře. Od té chvíle už jsme na úspěch pomýšlet nemohli, obzvlášť, když většina hráčů nebyla schopna si míč zpracovat a přihrávka na 2 metry byla neřešitelný problém. Za druhý poločas jsme si vypracovali 1-2 pološance a soupeř byl po všech stránkách lepší. A dokázal to vyjádřit i gólově, když všechny branky padly po chybách v obraně, obzvláště na 2 branky jim naši poslední hráči úplně namazali. Zápas se dohrával víceméně z povinosti a do hry se dostali i všichni náhradníci. A není divu, že diváci tento výkon ocenili bučením.

Hodnocení vedoucího mužstva:  Těžko se mi takový výkon hodnotí, že se 2 opory zraní, to je smůla, že někdo musí do služby, to se taky nedá nic dělat, ale štve mě, že si ostatní nenaplánovali své aktivity na jindy. A přístup dalších hráčů, kteří se přišli na hřiště akorát vyspat chápu ještě míň. Já bych po takovém výkonu chodil kanálama, ale jim to asi až tak nevadí. Chtěl bych se za ně divákům omluvit, ale neudělám to, protože to je jejich problém. A jediná omluva je, že se to už nestane a že v příštím zápase podají úplně jiný výkon. Jenom nevím, jestli ho bude někdo vidět.... 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář