Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní část jsme zakončili debaklem v Golčově Jeníkově

2. 11. 2013

O tomto utkání se mi ani nechce psát, ale učiním své povinnosti zadost....

Opět jsme nastoupili oslabeni o dost hráčů a s defenzivní taktikou. Od začátku měl navrch Golčův Jeníkov, ale v prvním poločase se nám taktiku dařilo vcelku až na několik chyb naplňovat, slušně jsme bránili a vyráželi do nebezpečných protiútoků. Podržel nás i náhradní brankář Tomáš Mrtka několika pěknými zákroky. První gól padl díky naší nedůslednosti po zahraném přímém kopu, kdy jsme se nedokázali dostatečně rychle vrátit a domácí hráči celkem lehce otevřeli skóre. I k druhému gólu jsme domácím napomohli svou nedůsledností, když se tři hráči nedokázali domluvit, který vyrazí pro míč před naší bránou. Potom jsme dokázali snížit, když se náš hráč v šestnáctce trefil pěkně k tyči. A měli jsme i další solidní brejkové situace, bohužel jsme je nedokázali dotáhnout do finální fáze. A naopak po špatné přihrávce ve středu pole domácí trestali. Celkově byli v první půli domácí lepší, ale rozdíl nebyl zas až tak dramatický.

Nejsem psychiatr a do hlav hráčů nevidím. Proto si neumím vysvětlit jejich způsob hry ve druhém poločase. Ač si v šatně říkali, že budou pokračovat ve výkonu z prvního poločasu a ještě přidají na pohybu a důrazu, po další chybě vstřelili domácí čtvrtý gól. V ten okamžik se veškerá koncepce naší hry rozpadla na prach a hráči se pohybovali po hřišti způsobem dobytčat jdoucích na porážku. Obránci útočili, útočníci bránili, každý si hrál co chtěl a tak se nelze divit, že domácí tvrdě trestali. Scénář většiny gólů byl jako přes kopírák. Naše bezzubá snaha o útočení, ztráta míče, přihrávka na půlku a brejk dvou hráčů na našeho jednoho obránce, přihrávka, střela, gól. A to nás ještě velice podržel náš brankář, který zlikvidoval několik tutovek. Vrcholem potupy bylo, když rozhodčí ukončil zápas téměř o 10 minut dříve, zřejmě už se na náš výkon nemohl dívat a pravděpodobně tím zabránil domácím v dosažení dvojciferného skóre.

Těžko můžu k tomuto zápasu něco říct, jenom musím dodat, že jsem rád, že podzimní část končí, protože nevím co by mě čekalo příště. Doufám, že se někteří z marodů uzdraví, někteří dobře potrénují (no uvidíme) a jaro bude lepší než závěr podzimu.

Trenér Petr Veselka: "Do 30 minuty jsme plnili taktické věci, potom jsme dostali třetí gól a bylo po zápase. Ale to co hráči předvedli ve druhém poločase, beru jako urážku. Pokud nezačnou na sobě pracovat, tak nebudou hrát ani tu III. třídu. Já jsem třeba od nich za ten výkon čekal omluvu, hlavně kvůli sponzorům. Ta od nich nepřišla. Takže tímto se sponzorům omlouvám já za celý tým. Hráči asi ztratili soudnost a charakter, jinak si to neumím vysvětlit."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář