Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po špatném výkonu další porážka v Dobroníně

8. 10. 2022

Zápas o šest bodů se fotbalistům příliš nepovedl a prakticky v prvním poločase vůbec neohrozili domácího brankáře. Naopak na druhé straně se ve 21. minutě poprvé prosadil kapitán Dobronína Michal Cink. Těsně před poločasem zachraňoval nešťastně situaci před Šrámkem Marek Dont a Česká Bělá opět čelila pokutovému kopu. K němu se postavil Cink, který s přehledem zvýšil na – 2:0.

Po přestávce začali lépe hosté, nátlaková desetiminutovka k ničemu nevedla. Až v 73. minutě se po přihrávce T. Kohouta prosadil Jakub Kasal – 2:1. Jenže radost ze snížení trvala pouze pět minut. Potom se po brejkové situaci prosadil opět Cink, který uzavřel svůj hattrick – 3:1.

 

Trenér Petr Veselka: Těžko zápas hodnotit, protože zápas hráčům nevyšel ve všech směrech. Je na nich vidět, že na nich leží deka. Na hřišti si vůbec nevěří. A pokud jim nefunguje hlava, nefungují ani nohy. Bez kloudné přihrávky nejde hrát fotbal, a když si nepřihrajeme, tak se na to nabalují další chyby. Bohužel některým hráčům chybí i morál. Ono není umění být parta a plácat se po ramenou, když se daří a vše funguje, jak má. Umění je semknout se v době, když se nedaří. Nejspíš už skončila u některých hráčů doba hájení.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář