Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po nadějném poločase přišla další porážka

1. 10. 2022

Od úvodních minut se hrál náročný fotbal na těžkém terénu. Hosté byli fotbalovější, domácí bojovnějším týmem. Aktivněji hrající Česká Bělá šla zaslouženě do vedení Tomášem Kohoutem, který si poradil s třemi hráči Lučice a nakonec i s gólmanem Šimánkem – 1:0. Následně se vyznamenal Šrámek, který zmařil únik Malinského, ten ještě zanedlouho orazítkoval tyč. Na druhé straně mohl navýšit vedení domácích nová akvizice Čeněk Novák, ale místo střely na malém vápně volil přihrávku. Další šanci domácí měli Štefáčkem, jeho pokus zlikvidoval Šimánek.

Po přestávce začali na hřišti dominovat zkušenější hosté. Nejdříve se vyrovnat podařilo Hermanovi – 1:1- O sedm minut později přehlavičkoval Lančarič Jaroše – 1:2. Následně domácí hrozili pouze ze standartních situací. V závěru se prosadil ještě Lančarič z pokutového kopu – 1:3. V poslední minutě se prosadil po rohovém kopu lučický Vála – 1:4.

 

Trenér Petr Veselka: V prvním poločase jsme do puntíku plnili to, co jsme si řekli v kabině a po zásluze šli do vedení. Škoda, že poločasové vedení nebylo vyšší, šance na to byly. Chtěli jsme takto pokračovat i po přestávce, ale hráči jako by se vedení zalekli a z aktivní pětičlenné zálohy najednou byli dva útočníci a tři záložníci, kteří se zatáhli nesmyslně před stopery. Tím jsme dali Lučici velký prostor, kterého dokázala využít. Bojácností jsme si zápas bohužel prohráli sami.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář