Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po matném výkonu další porážka

10. 6. 2012

Sestava: Zdeněk Rýdl - David Kubát, Roman Hospodka, Michal Pecha, Standa Harvalík -Jakub Benc, Luboš Sobotka, Lukáš Souček, Martin Pátek (70. Petr Mazánek) - Tomáš Polreich, Vláďa Pleskač (70. Petr Benc)

Bohužel, žádný ze zraněných a absentujících hráčů oproti minulému zápasu nepřibyl a tak jsme opět nastoupili se slepenou sestavou, když na lavičce náhradníků zbyl pouze 1 hráč a trenér Petr Benc. Hrálo se za deštivého počasí na hodně podmáčeném hřišti. V prvním poločase se hrála relativně vyrovnané utkání, ale šance si vytvořili více domácí. Jejich první střela z dálky trefila břevno naší brány, další pěknou střelu vyrážel náš brankář. A po chybě obrany zůstal nekrytý útočník sám ve vápně a nemýlil se. Naše šance v prvním poločase za moc nestály, hrozili jsme spíš ze standartních situací a ani ty žádnou vyloženou příležitost nepřinesly.

Bohužel druhý poločas nezačal šťastně, Roman Hospodka dal krátkou malou domů a pro domácího hráče nebyl problém navýšit vedení. Od té chvíle se domácí uklidnili a ovládli hru. Další jejich dva góly byly pěkné střely z hranice šestnáctky, kde jsme střílejícím hráčům nechali až luxusně hodně času. Naše šance se zrodily až ke konci utkání, když už domácí hráči s vidinou vysokého vedení polevili ve své důslednosti. Bohužel Jakub Benc zbrkle zamířil vedle brány, Tomáš Polreich hlavou bránu netrefil a v naší největší šanci Luboš Sobotka trefil jen domácího brankáře.

Hodnocení vedoucího mužstva: Bohužel taková je realita, že při zranění opor za ně nemáme adekvátní náhradu. Dnešní výkon byl mdlý co se týče hry dopředu a když se k tomu přidají chyby vzadu, tak to musí dopadnout, jak to dopadlo. Nevěšme hlavy, to nám v naší situaci nepomůže, jediná šance je se zakousnout a ubojovat v dalším zápase doma body proti Tisu B a věřit v malý zázrak, že se nám to ještě podaří zachránit. Doufám, že nastoupíme alespoň v o trochu silnější sestavě (i když to už jsem doufal v tomto zápase) a že nám snad zase konečně trošku dopřeje štěstí. Ale to mu budou muset jít hráči více naproti než tentokrát.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář