Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po kolapsu ve 2.poločase se z Jeřišna vracíme bez bodů

30. 3. 2019

Utkání se stejně jako minulý týden hrálo za hezkého slunečného počasí. My jsme nastoupili bez Milan Krejdla, Romana Hospodky, Honzy Beránka, Jardy Přibyla a Vládi Pleskače. Přesto jsme díky postavení v tabulce byli favoritem.

První šanci si sice vypracovali domácí, ale jejich nepříliš prudkou hlavičku vyrazil Pavel Losenický. Potom jsme začali naplňovat roli favorita my a po skrumáži před brankou domácích se trefil Jakub Kasal. A zanedlouho jsme navýšili vedení, když se po přímém kopu míč dostal k Tomášovi Kohoutovi a ten naše vedení navýšil. I nadále jsme měli více ze hry, ale další naše šance už k navýšení náskoku nevedly, v té největší běžel Marek Pleskač sám na brankáře, ale jeho střela šla vedle tyče. I domácí měli několik šancí a jednu velkou tutovku, ale po naší chybě jejich hráč bombou přestřelil prázdnou branku. Domácím se podařilo snížit po kombinaci u velkého vápna, když pěknou střelou jejich hráč vymetl růžek naší branky. Těsně před koncem poločasu jsme si dvougólové vedení vzali zpět, když se po centru Marka Pleskače prosadil podruhé Tomáš Kohout.

Do druhého poločasu jsme nevstoupili vůbec dobře a hned při první akci Jeřišna nás zachránila tyč. I nadále byli domácí výrazně lepší a jen díky štěstí a solidnímu výkonu brankáře jsme udržovali vedení. Nám se v této fázi vůbec nedařilo dostat do hry, nedařily se nám přihrávky a míč nám odskakoval od kopaček. Domácí snížili po chybě Luboše Sobotky ve středu pole, když domácí hráč běžel sám na bránu, jeho střelu Pavel Losenický vyrazil nad sebe, ale potom se neshodli s Lukášem Součkem a míč se od nich tak nějak kuriózně odrazil do brány. Tento moment ještě víc povzbudil domácí tým a jejich tlak ještě narostl. A čtvrt hodiny před koncem vyrovnali, když se po minele Martina Koláře ocitl před brankářem jejich hráč. Teprve potom jsme si vypracovali nějaké šance i my, ale dvakrát dobře zakročil domácí brankář a Martin Pátek v dobré pozici hlavou také netrefil. Čtyři minuty pře koncem jsme si vypili kalich hořkosti až do dna, když se po rohu šťastnou střelou zpoza vápna domácí skrz skrumáž trefili přesně k tyči. Ve zbytku zápasu se naši rozhození hráči spíše hádali než hráli a tak domácí neměli problém dovést zápas k vítěznému konci.

Hodnocení vedoucího mužstva: Kdyby mi někdo tak ve 30. minutě řekl, že prohrajeme, tak bych se mu asi vysmál. Do té doby jsme byli podle mě jednoznačně lepší. Škoda, že jsme nepřidali další gól, možná za tohoto stavu už by to domácí v hlavách zabalili. Ale postupně jsme je pustili do hry a oni zjistili, že jsou nám schopni dát gól. A i když jsme naše vedení opět navýšili, tak jim to vědomí zůstalo. Rozhodl nástup do druhého poločasu, kdy jsme se nechali zatlačit a nebyli se s tím schopni vypořádat. Pak už to bylo jenom otázkou času a produktivity domácích, jestli nám budou schopni góly dát. A když se zdálo, že nám je stejně schopni dát nebudou, tak jsme jim pomohli katastrofálními hrubkami. Ale dost už stýskání nad promarněným zápasem, je třeba zvednout hlavu a soustředit se na další zápas v Libici, kde už nám jiná varianta než vítězství nezbývá.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář