Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oslabenou Maleč jsme vysoko porazili

18. 5. 2019

K utkání jsme nastoupili bez Martina a Davida Šumpicha, Jakuba Kasala, Martina Pátka, dlouhodobě zraněného Romana Hospodky a nebyli ani Pavel Kocián a Honza Beránek. Domácím chybělo několik opor ze základní sestavy (například kapitán Ivo Koláček) a protože nemají tak široký kádr jako my, tak první poločas hráli pouze v 10. Jedenáctý hráč dorazil až na druhý poločas.

První poločas jsme hráli do kopce  a už na začátku jsme měli po skrumáži před branou dobrou šanci, ale proměnit jsme nedokázali. Po 10 minutách udělala domácí obrana fatální chybu a Lukáš Souček zkušeně přehodil brankáře. I poté jsme měli více ze hry a vytvořili si docela dost šancí po dalším závaru jsme na dva pokusy nedokázali překonat brankáře Malče a když už ho Martin Klimeš překonal, jeho střelu vyhlavičkoval z brány domácí hráč. Postupem času jsme se domácímu stylu přizpůsobili a šancí ubylo. A chvíli před přestávkou se za šestnáctkou opřel do míče domácí hráč a tečovaný míč nechytatelně zapadl do naší brány. Naštěstí hned po rozehrání a pěkné přihrávce prostřelil domácího brankáře Luboš Sobotka.

Ve druhém poločase jsme hráli s kopce a Maleč už byla v 11. Zanedlouho jsme navýšili vedení, když po přihrávce Tomáše Kohouta dával do prázdné brány střídající Marek Pleskač. Domácí mohli snížit, ale jejich střelu z blízkosti po dlouhém autu perfektně zneškodnil Pavel Losenický. I v dalším průběhu jsme měli více ze hry, ale i domácí se ještě snažili s výsledkem něco udělat. Další náš gól přidal chytře Jirka Štefáček, když využil špatného postavení domácího brankáře a zdálky ho přehodil. A za pár minut se na hranici vápna do míče opřel Luboš Sobotka a jeho střela po teči obránce překvapila brankáře. Tato branka byla podobná jako gól, který jsme dostali na konci prvního poločasu. Poté si ještě obě mužstva vytvořila několik nadějných situací, ale další branka už do konce zápasu nepadla. A tak jsme si bez větších nervů připsali důležité vítězství.

Hodnocení vedoucího mužstva:  Důležité vítězství, domácí sice byli oslabeni, ale hráči to potom mají v hlavách a většinou se přizpůsobí. Naštěstí jsme potřebné góly dokázali dát, ale mohlo jich klidně být i více. Ale důležité jsou tři body a ty jsou doma. Za týden hostíme doma předposlední Hněvkovice a ani to rozhodně nebude lehký zápas, pokud budou sestupovat 2 nebo 3 týmy, tak už to je takřka poslední možnost, jak si zachovat naději. A takové zápasy nikdy nejsou jednoduché. Ale ani my si nemůžeme dovolit ztratit body, tak doufám, že i naši hráči do toho dají všechno a potřebné vítězství uhrajeme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář