Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oslabené Áčko sehrálo s Pelhřimovem solidní zápas, ale opět bez bodu

6. 5. 2023

K utkání s béčkem vedoucího týmu krajského přeboru jsme nastoupili kvůli četným absencím v netradiční sestavě s výraznými změnami především v brance a v obraně. A je nutno říci, že jak mladí hráči v obraně, tak zkušený Lukáš Souček v bráně se svého úkolu zhostili se ctí.

V prvním poločase se hrál vyrovnaný o otevřený fotbal se šancemi na obou stranách. Bohužel nás opět provázela střelecká smůla a dobré šance Matěje Kasala, Tomáše Kohouta a Jirky Štefáčka gólem neskončily. A tak v nastavení prvního poločasu proskákal míč po rohovém kopu až na vzdálenější tyč a tam měl špatně pokrytý hráč hostů snadnou úlohu.

Druhý poločas už na šance tak bohatý nebyl, hosté svůj náskok pozorně bránili. Přesto jsme po chybě brankáře Pelhřimova mohli vyrovnat, ale Honza Klíma nezvolil správně řešení. A 13 minut před koncem hosté po našem zaváhání z brejku svůj náskok navýšili a poté už bez větších problémů dovedli zápas k vítězství.

Hodnocení vedoucího mužstva: Dneska kluci bojovali a patří jim za to dík. Jenom nás stále pronásleduje nevyužívání šancí. Pozitivem je výkon mladých hráčů, kteří i přes své nevelké zkušenosti rozhodně nezklamali.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář