Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oslabená Česká Bělá si připsala první jarní porážku

14. 5. 2022
Ve šlágru REALITY 11 okresního přeboru se domácí fotbalisté museli obejít bez bratrů Kasalových (svatba),Machka (dovolená), gólmana Šrámka, Donta, Šumpicha, Mrtky, (všichni zranění) a Tomáše Kohouta, který si obnovil zranění ve třetí minutě zápasu. Od začátku se hrál opatrný fotbal, na domácích bylo vidět, že se soustředí na spolehlivou defenzivu a brejkové situace. První z nich přišla v 19. minutě, kdy se po chybě hostující obrany dostal před Berkyho Štefáček, ale v jasné příležitosti branku přestřelil. O několik minut později se po pěkné akci českobělských fotbalistů kopal pokutový kop. K němu se postavil Štefáček, který dopadl stejně jako při první šanci.
 
Po přestávce se pokračovalo v podobném duchu, jen si ani jeden tým nevypracoval vyloženou šanci. Rozhodnutí padlo v 77. minutě po dlouhém autu, kdy nejdříve míč trefil na brankové čáře Krejdla, od něj se míč odrazil k Pátkovi, a ten skóroval do odkryté branky - 0:1. Závěr utkání vsadili domácí na jednu kartu, ale vyrovnat se jim nepodařilo. 
Hodnocení trenéra: "V kombinované sestavě jsme podali velice zodpovědný výkon. Bohužel naše dvě obrovské příležitosti v prvním poločase jsme neproměnili. Soupeř byl v tomto utkání o ten jeden gól šťastnější," zhodnotil zápas trenér Petr Veselka.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář